Στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ποιο θα είναι το πρόγραμμα του

Μέσω και δεύτερης επίσημης ενημέρωσης επιβεβαιώνεται ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στα Χανιά την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας ενόψει των Ευρωεκλογών.

Ως γνωστόν, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου θα παραχωρήσει στο πλαίσιο του χρόνου που έχει προκαθοριστεί, διακαναλική συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 11:00, στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Αλσύλιο Αγροκηπίου).

Μάλιστα, η διακαναλική συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μ.Α.Ι.Χ. “Ποσειδών”.

Το απόγευμα της Κυριακής (2/6), σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, “ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τους πολίτες στα Χανιά, την Κυριακή 2/6/2024 στις 18:30 στο καφέ “Κήπος” (Δημοτικός Κήπος Χανίων)”.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες (και χωρίς ακόμα να υπάρχει η επίσημη ενημέρωση), ο Πρωθυπουργός θα είναι στο Ηράκλειο το Σάββατο (1/6) το πρωί και το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα μιλήσει στο Γεράνι Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις