Τέλος από τον Ρούβα ο Νίκος Τσερεβελάκης – Το «ευχαριστώ» της ομάδας της Γέργερης

Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Ρούβα γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του ο Νίκος Τσερεβελάκης.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην άκρη του πάγκου του Ρούβα, ο Νίκος Τσερεβελάκης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Γέργερης, μετά από απόφαση του συμβουλίου της ομάδας, το βράδυ της Πέμπτης (30/05).

Ο έμπειρος τεχνικός με ανάρτηση του ευχαριστεί όλους όσους με τους οποίους συνεργάστηκε σε αυτή την τριετία, ενώ τονίζει πως ο Ρούβας θα είναι πάντα στην καρδιά του, αφού έβαλε τη σφραγίδα του στην επιστροφή και στη καθιέρωση της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά έγραψε: «Μια διαδρομή τριών χρόνων έφτασε στο τέλος της. Οι χαρές σίγουρα περισσότερες από τις λύπες, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα τρία χρόνια, τον Γιάννη Μανιαδακη, τον Μανώλη Μουζουράκη, Μανώλη Πρινιανάκη, Κώστα Κουτάντο, Μπάμπη Βολιτάκη και όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης, τον φροντιστή μας Χάρη Ιερονυμάκη, τους συνεργάτες μου Φράγκο Μηνά και Αλέξανδρο Κασμερίδη και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές για τα υπέροχα αυτά τρία χρόνια.

Ο Ρούβας θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ελπίζω να έβαλα ένα μικρό λιθαράκι και εγώ σε αυτή πορεία της επιστροφής και της καθιέρωσης στην πρώτη τοπική κατηγορία».

Το «ευχαριστώ» του Ρούβα

Ο Ρούβας με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον έμπειρο τεχνικό για όλη του την προσφορά στον σύλλογο, καθώς ήταν ο άνθρωπος που πήρε την ομάδα από τη χαμηλότερη κατηγορία, πανηγύρισε την άνοδο και την καθιέρωσε στην Α1.

Αναλυτικά: «Θέλουμε να ευχαριστούμε από καρδιάς του Νίκο Τσερεβελάκη για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα μας. Θα είναι για πάντα ένας από μας και τα όσα έκανες δεν θα ξεχαστούν. Νίκο, ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο, ευχαριστούμε για όλα».

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις