Νέα διπλή ανανέωση για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ακόμα δύο σημαντικές ανανεώσεις, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τους Μύρων Ανωγειανάκη και Νίκο Σηφάκη!

Μετά τους Άκη Κουράκη και Νίκο Παπαδιό, ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα κρατάει στο ρόστερ του ακόμη δύο πολύτιμους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Άλλα δύο βασικά κομμάτια στο παζλ του νέου ΠΑΟΚ, ο Μύρων Ανωγειανάκης και ο Νίκος Σηφάκης πήραν την σκυτάλη των ανανεώσεων και παραμένουν στην διάθεση του Βασίλη Πλεσίτη!
Ανωγειανάκης και Σηφάκης έδωσαν τα χέρια με την διοίκηση και βάζουν και αυτοί το όνομά τους στο μεθοδικό χτίσιμο του αγωνιστικού προφίλ που θέλει να δημιουργήσει ο νέος ΠΑΟΚ.

Ο Μύρων Ανωγειανάκης που ήταν μέλος της ομάδας που σήκωσε το 2023 το Κύπελλο ΕΠΣΗ, μετά το εξάμηνο πέρασμά του από τον Ρούβα, επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στον Κρουσώνα και θα διανύσει την 7η σεζόν του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποδώσει θελκτικό ποδόσφαιρο και να τερματίσει στην 3η θέση της Α1 ΕΠΣΗ. Πρόκειται για έναν μαέστρο στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και από τα δικά του πόδια περνά το σύνολο της επιθετικής ανάπτυξης, με την παρουσία του να είναι πολύτιμη.

Το ίδιο πολύτιμη είναι και η παρουσία του Νίκου Σηφάκη στην αμυντική γραμμή, ενός ηγέτη για τα μετόπισθεν της ομάδας ο οποίος φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 2021 και για 4η χρονιά παραμένει στην ομάδα. Πρόκειται για έναν εκ των πιο σταθερών παικτών της ομάδας σε συμμετοχές αλλά και έναν εκ των καλύτερων αμυντικών του πρωταθλήματος.

Στις φωτογραφίες, ο Μύρων Ανωγειανάκης με τον πρόεδρο Δευκαλίωνα Στειακάκη και τον γενικό αρχηγό Μάνο Καλαϊτζάκη και ο Νίκος Σηφάκης με τον Μιχάλη Βιτσαρά, που αποτελεί μια από τις σπουδαίες διοικητικές μεταγραφές του ΠΑΟΚ».

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις