Τέμπη: Μήνυση κατά Ευρωπαίας ανακρίτριας και εισαγγελέως από κατηγορουμένη

Μήνυση για κατάχρηση εξουσίας, πειθαρχική αναφορά αλλά και αίτηση εξαίρεσης υπέβαλλε κατηγορούμενη στην υπόθεση της σύμβασης 717 για την αναβάθμιση του δικτύου τηλεδιοίκησης στα τρένα σε βάρος της Ευρωπαίας ανακρίτριας Χριστίνα Σαλάππα και της Ευρωπαίας Εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου της κατηγορούμενης Θρασύβουλου Κονταξή, «όσοι θεσμικοί φορείς εργαλειοποιούν, κατ΄ επανάληψη, το δίκαιο, παραβιάζοντας τον νόμο, θα διωχθούν με κάθε νόμιμο τρόπο μέχρι να «πατήσουν μαύρο χιόνι».

Σήμερα, η εντολίδα μας κ. Λ.Τ. υπέβαλε σε βάρος της Ευρωπαίας Εντεταλμένης Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας για τις εκκρεμείς Ευρωπαϊκές υποθέσεις, (οι οποίες χειρίζονται τη γνωστή Σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ, την οποία, μόλις προχθές το Δικαστήριο του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε για πολλοστή φορά ότι ήταν απόλυτα νόμιμη), Έγκληση/Μήνυση για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, Πειθαρχική Αναφορά, Αίτηση Εξαίρεσης και Αγωγή Κακοδικίας. Δικαστική ανεξαρτησία δεν σημαίνει δικαστική αυθαιρεσία. Οι αθώοι νεκροί των Τεμπών δεν θα αποτελέσουν άλλοθι και εφαλτήριο για τη σκοπιμότητα κανενός».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις