Κράτησε το «κανόνι» και τον αρχηγό του ο ΠΑΟΚ!
Κράτησε το «κανόνι» και τον αρχηγό του ο ΠΑΟΚ!

Κράτησε το «κανόνι» και τον αρχηγό του ο ΠΑΟΚ!

«Σεφτέ» για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας του με τον Άκη Κουράκη και Νίκο Παπαδιό! 

Ο κορυφαίος της Α1 Κατηγορίας Άκης Κουράκης τα τελευταία χρόνια, με 40 γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-24) και 36 την προηγούμενη (2022-23) επιμένει… Κρουσανιώτικα, παρότι δέχτηκε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Νίκος Παπαδιός, με τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον περασμένο Σεπτέμβριο να τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης ωστόσο τώρα επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ!

Η ανακοίνωση για τον πρώτο σκόρερ Κουράκη: «Για άλλη μια χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Άκης Κουράκης!

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε ο κύκλος των ανανεώσεων για τον ΠΑΟΚ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας αλλά και της Α1 ΕΠΣΗ, τον Άκη Κουράκη, να παραμένει στην ομάδα του τόπου του και της καρδιάς του για 3η συνεχόμενη σεζόν!

Ο κορυφαίος της Α1 Κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, με 40 γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-24) και 36 την προηγούμενη (2022-23) επιμένει… Κρουσανιώτικα, παρότι δέχτηκε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Άκης Κουράκης ως πραγματικός ηγέτης πλέον του ΠΑΟΚ και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο όραμα της διοίκησης του Δευκαλίωνα Στειακάκη και στον προπονητή Βασίλη Πλεσίτη, θα φορέσει για άλλη μια χρονιά την φανέλα του ΠΑΟΚ, της δεύτερης οικογένειάς του!

Στην φωτογραφία ο 24χρονος επιθετικός λίγο μετά την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του, με τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του σωματείου, τον Μύρωνα Μακαταουνάκη και τον Κωστή Πυργιανάκη».

Κράτησε το «κανόνι» και τον αρχηγό του ο ΠΑΟΚ!

Η ανακοίνωση για τον αρχηγό Παπαδιό: «Ο «κάπτεν» Νίκος Παπαδιός παραμένει στον ΠΑΟΚ πιο δυνατός από ποτέ!

Ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Νίκος Παπαδιός, με τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον περασμένο Σεπτέμβριο να τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Η ομάδα από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα σε εκείνον εκφράζοντάς του εμπράκτως την συμπαράστασή της αλλά και ο Νίκος πάντα ήταν δίπλα στον ΠΑΟΚ κι έστω κι αν δεν μπορούσε να αγωνιστεί έμοιαζε με «θηρίο στο κλουβί».

Τώρα επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ, με την διοίκηση να ανανεώνει την συνεργασία με τον «κάπτεν» για ακόμη μία χρονιά! Στην φωτογραφία ο Νίκος Παπαδιός με τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ, Μάνο Καλαϊτζάκη και Κωνσταντίνο Σφήκα».

Κράτησε το «κανόνι» και τον αρχηγό του ο ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα