«Sea Lovers»: Καθάρισαν τον βυθό στα Πλατιά Περάματα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! (pics & vid)

Την Κυριακή 26 Μαΐου το πρωί, το καταδυτικό κέντρο ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης «The Sea Lovers» διοργάνωσε μια εκστρατεία καθαρισμού βυθού στην παραλία Πλατιά Περάματα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! 

Αυτή η πρωτοβουλία είχε ως στόχο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της καθαριότητας των υδάτων.

Η συμμετοχή στην εκστρατεία ήταν εθελοντική και προσέφερε μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες, ενώ βοήθησε στην προστασία της θαλάσσιας ζωής.

Η εκστρατεία καθαρισμού βυθού πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με πολλούς εθελοντές να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες. Οι συμμετέχοντες εξοπλίστηκαν με αναγκαίο εξοπλισμό και οργανώθηκαν σε ομάδες για να καθαρίσουν τον βυθό της παραλίας.

Άπαντες εργάστηκαν με ενθουσιασμό και αφοσίωση, ενισχύοντας το αίσθημα αλληλεγγύης και συνεργασίας. Με την ενεργή συμμετοχή της κοινότητας και τη διαρκή ευαισθητοποίηση, ελπίζουμε να συνεχιστεί η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις