Προπηλάκισαν την οικογένεια της 17χρονης Νικολέτας – Τους πέταξαν πέτρες (vids)

Η οικογένεια της 17χρονης αναζητά απαντήσεις για τον χαμό της.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Η 17χρονη Νικολέτα λίγα λεπτά πριν τον θάνατό της – «Είχε προειδοποιήσει ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει»

Το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας, η αδελφή και άλλοι συγγενείς του κοριτσιού επισκέφθηκαν το σχολείο για να μάθουν περισσότερα και όπως καταγγέλλουν έπεσαν θύματα προπηλακισμού. Κάποιος μάλιστα, τους πέταξε και πέτρες.

«Ήρθε ένα παιδί σήμερα και μου είπε ‘’πάλι καλά που αυτοκτόνησε’’ και εγώ του είπα ‘’τι είπες’’ και εκείνος ξεκίνησε να χοροπηδάει και να βρίζει. Πιστεύω πως όλα αυτά γίνεται για το bullying. Η Νικολέτα δεν μιλούσε ποτέ μαζί τους, λένε ψέματα.

Στην Πράγα η Νικολέτα δεν ήθελε να πάει μαζί τους γιατί αυτοί πίνανε και καπνίζανε και εκείνη δεν ήθελε. Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνουν στα μπαρ 17 χρονών παιδί. Εμείς κάναμε βιντεοκλήση και μιλούσαμε πάντα. Η Νικολέτα για αυτό τους παράτησε», τόνισε η αδελφή της 17χρονης.

Σε απόσταση

Σε νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Live News, η 17χρονη καταγράφεται σε σχολική εκδρομή να κάθεται με κλειστά μάτια σε απόσταση από τους συμμαθητές της.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα