Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Η 17χρονη Νικολέτα λίγα λεπτά πριν τον θάνατό της – «Είχε προειδοποιήσει ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει»

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές της 17χρονης Νικολέτας που έπεσε στο κενό από γέφυρα στον ΒΟΑΚ στη Χερσόνησο της Κρήτης, ήλθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα Τρίτη (28/05).

Η 17χρονη μαθήτρια από το Μόχο Χερσονήσου στο Ηράκλειο, μόλις τελείωσε το διαγώνισμα Ιστορίας και μάλλον σε πιεσμένη κατάσταση, διένυσε με τα πόδια το πρωί της περασμένης Πέμπτης (23/05) την απόσταση 7 χιλιομέτρων από το σχολείο στο σπίτι της.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Live News η μαθήτρια φαίνεται να διασχίζει την πλατεία του χωριού της λίγα λεπτά πριν τον θάνατό της.

«Είχε προειδοποιήσει ότι επρόκειτο ν’ αυτοκτονήσει»

«Είπε χαριλογώντας η κοπέλα ότι θα αυτοκτονήσω. Το έλεγε έτσι σε στυλ καλαπούρι, σε στυλ αστείου. Μία φορά και μοναδική το είχε πει. Πού να το φανταστεί κανείς ότι θα έκανε κάτι τέτοιο; Αυτό που πρέπει κανονικά να ψαχτεί, το πρώτο πράγμα η οικογένεια, αυτό πρέπει να ψαχτεί πρώτα, δηλαδή μήπως το παιδί είχε θέματα με το σπίτι; Μήπως είχε πίεση από το σπίτι; Ήταν ένα κορίτσι που ήταν έτσι λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Ήταν έτσι άτομο άνετο, δεν είχε θέμα, το μόνο ήταν ο χαρακτήρας που ήταν διαφορετικός, δεν ταίριαζε με ορισμένα παιδιά από το σχολείο και δεν την κάνανε παρέα, αυτό ήταν», ανέφερε πατέρας φίλης της 17χρονης.

«Το άλλο που με στεναχώρησε εμένα πολύ ήταν με τον Δεσπότη, γιατί αυτό που έκανε για εμένα ήταν η μεγαλύτερη αμαρτία που θα μπορούσε να κάνει ένας ιερέας σε ένα αθώο παιδάκι, το οποίο ήταν 17 χρονών και δεν είχε πειράξει άνθρωπο. Τραβούσε το μαρτύριο μόνη της, δεν ήξερε κανείς τι ζούσε για να έρθει σε αυτή τη φάση», είπε.

Η 17χρονη συμμαθήτρια της κοπέλας μιλά για το πώς συμπεριφερόταν το κορίτσι κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Πράγα.

«Στην Πράγα ήμασταν όλοι μαζί, δεν της είπαμε ποτέ μην έρθεις κάπου. Αυτή δεν ήθελε ποτέ να έρθει μαζί μας. Αυτή είχε κάτσι μόνη της και πήγαμε όλοι από δύο φορές να της πούμε να έρθει να κάτσει μαζί μας αλλά δεν ήρθε ποτέ. Στην Πράγα είχε φύγει και της λέγαμε εμείς “πού πας μόνη σου είμαστε στην Πράγα”. Αυτό το είχε κάνει και στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε η μαθήτρια.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα