Τεράστια νίκη για τον ΑΟΤ που «αγκαλιάζει» την άνοδο!
Τεράστια νίκη για τον ΑΟΤ που «αγκαλιάζει» την άνοδο!

Τεράστια νίκη για τον ΑΟΤ που «αγκαλιάζει» την άνοδο!

Ένα τρομερό γκολ του Νίκου Μεταξάκη προς το τέλος της αναμέτρησης, έδωσε στον ΑΟΤ τη χρυσή νίκη απέναντι στον Ρεθυμνιακό, που στέλνει τους πρωταθλητές Ηρακλείου μία ανάσα από τη Γ’ Εθνική!

Σε ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, που δυσκόλεψε πάρα πολύ τον ΑΟΤ, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν το γκολ της λύτρωσης με τον Νίκο Μεταξάκη στο 84ο λεπτό και πλέον θέλουν μόνο έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό, ώστε οι δύο ομάδες να πάρουν αμφότερες το εισιτήριο της ανόδου!

Η ομάδα του Ρεθύμνου έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους από το πρώτο μέρος, μην αφήνοντας τον ΑΟΤ να κάνει το παιχνίδι του.

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή έκανε την πρώτη της τελική στο παιχνίδι στο 3ο λεπτό με ένα φάουλ του Στεφανάκη που έφυγε πάνω από την εστία, με τον ρυθμό ωστόσο να μην ανεβαίνει, σε όλο το πρώτο μέρος.

Στο 31’ ο Μεϊρέλες έπιασε ένα σουτ που έφυγε πάνω από το δοκάρια, ενώ μεγάλη στιγμή έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 36’ με την προσπάθεια του Σωπασή να μην βρίσκει τον στόχο.

Η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου μέρους προήλθε από τα πόδια του Παραθύρα από τα αριστερά, με τον τελευταίο να κάνει ατομική ενέργεια και σέντρα, αλλά ο Χαϊντίνο δεν μπόρεσε από δύσκολη θέση να σουτάρει καλά.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ΑΟΤ προσπάθησε να ανεβάσει την πίεση του και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 55’. Ο Μεταξάκης βγήκε γρήγορα στην επίθεση πέρασε στο σπριντ τον προσωπικό του αντίπαλο, σουτάρε αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε με τα πόδια.

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής χρονιάς για τους πρωταθλητές Ηρακλείου, καθώς στο 70’ βγήκε σε θέση βολής, μόνος στην πλάτη της άμυνας, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει καλό τελείωμα, πλασάροντας αδύναμα.

Αυτό ωστόσο δεν άφησε να τον επηρέασει, δείχνοντας και πάλι γιατί είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Στο 84’ μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Μεταξάκης έπιασε τρομερή κεφαλιά και «λύτρωσε» τον ΑΟΤ., που στο μεταξύ είχε χάσει κι άλλες καλές στιγμές, κυρίως με προσπάθειες του Αριστεινίδη.

Στα τελευταία λεπτά ο ΑΟΤ διαχειρίστηκε σωστά το χρόνο, κρατώντας το σπουδαίο τρίποντο που δίνει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τυμπακίου: Χρήστου, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Σαβουιδάκης, Στεφανάκης (66′ Αριστεινίδης), Μεϊρέλες, Παραθύρας, Μεταξάκης, Παπανδρέου (73′ Γρηγοράκης), Χαϊντίνι

Ρεθυμνιακός: Πολιουδάκης, Γεωργούλης, Κλειδής Π., Μαρής (60′ Ντέθκα), Πρινιανάκης (75′ Χίσκο), Γαβαλάς, Ξεπαπαδάκης, Τζουγανάκης, Κλειδής Α. (67′ Μαντραγκάσι), Λαζίδης, Σωπασής (67′ Σηφακάκης)

 

πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα