Βίντεο ντοκουμέντο: «Εξαφάνισαν» μέσα σε 3 λεπτά ΙΧ με τσιλιαδόρο… ταξιτζή!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο αποκάλυψε το Mega από τη δράση δύο αγνώστων τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (22/5). Η ώρα είναι 4 και 37 πάνω στην οδό Λιοσίων. Οι δύο δράστες βρίσκονται γύρω από τον στόχο τους. Ένα ταξί φαίνεται να είναι μέρος του σχεδίου και να φυλάει τσίλιες.

Οι ληστές έχουν βάλει στόχο το μαύρο SUV και προσπαθούν να βρουν τρόπο να το βγάλουν στον δρόμο καθώς μπροστά από αυτό βρίσκεται σταθμευμένο ένα άλλο όχημα. Πάνε στο μπροστινό αυτοκίνητο, σπάνε το παράθυρο και λύνουν το χειρόφρενο. Ως αποτέλεσμα το όχημα τσουλάει προς τα πίσω και κάπως έτσι καταφέρνουν να ελευθερώσουν το μαύρο ΙΧ που θέλουν.

Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα έχει καταφέρει να διαρρήξει την πόρτα του οδηγού φορώντας γάντια και να μπει στο αυτοκίνητο.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μιλώντας στο Mega ανέφερε: «Είναι καινούριο αυτοκίνητο. Εμείς κάνουμε εμπορεία αυτοκινήτων, τα φέρνουμε απ’ έξω. Το αμάξι δεν είχε ούτε έναν μήνα. Είχα κάνει εκτελωνισμό, τα είχα πληρώσει, ήταν όλα τα χαρτιά εντάξει, ήταν έτοιμο για πούλημα».

«Από τη στιγμή που κάθεται στη θέση του οδηγού του παίρνει μόλις 12 δευτερόλεπτα για να καταφέρει να βάλει μπρος», ανέφερε επίσης ενώ συνέχισε:

«Είχε μπροστά άλλο αυτοκίνητο και μας το πήρανε. Το ανοίξανε έτσι απλά. Χτυπάνε και το άλλο, δικό μας ήταν το άλλο.

Επιχειρεί να βγει στη λεωφόρο, όμως τον εμποδίζει η κολώνα. Δεν πτοείται. Στρίβει από δεξιά και χτυπάει το όχημα που νωρίτερα σπρώξανε για να μπορέσει να φύγει.

«Μας πήρανε έξι η ώρα το πρωί και λέγανε ότι ένα αμάξι έχει κλείσει τον δρόμο και μπαίνω στις κάμερες και βλέπω ότι λείπει το αυτοκίνητο. Σου παίρνει την περιουσία με το έτσι θέλω».

Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου γίνεται στο ίδιο έργο θεατής για δεύτερη φορά. Το περασμένο καλοκαίρι κλέψανε το όχημά της κάτω από το σπίτι της.

«Είναι η δεύτερη φορά που μας το κάνουν, Αύγουστο μας το είχαν πάρει έξω από το σπίτι, αλλά έξω από το μαγαζί δεν γίνεται αυτό».

Τελικά οι δράστες το παράτησαν και μία μέρα αργότερα το αυτοκίνητο βρέθηκε από τις Αρχές σε άλλη περιοχή και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια.

Δείτε το βίντεο του Mega:

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα