Πρεμιέρα στο Tik Tok για τον Κουτσούμπα με… Μαρίνα Σάττι! – Δείτε βίντεο

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, φαίνεται πως εξερευνά νέους τρόπους επικοινωνίας, ανοίγοντας στους νεότερους νέους δίαυλους επικοινωνίας.

Οι πρώτες του ενέργειες στο TikTok αποτέλεσαν μια προσπάθεια εισβολής σε ένα νέο χώρο, χρησιμοποιώντας μουσική της Μαρίνας Σάττι και σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών.

«40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;», ρώτησε, ενώ ακούστηκε για κάποια δευτερόλεπτα η μουσική από το «Ζάρι».

@twra_kke 📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚ ♬ ZARI – Marina Satti

Στο ίδιο πλαίσιο, κάλεσε τους φοιτητές να δώσουν ξανά αυτό το μήνυμα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ. «Γιατί χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δηλαδή και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα, όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ!», κατέληξε.

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις