Βαριά θλίψη για την 17χρονη Νικολέτα που έπεσε από την γέφυρα της Σταλίδας

Η τοπική κοινωνία του Δήμου Χερσόνησου και όλη η Κρήτη έχει συγκλονιστεί από τον τραγικό χαμό της 17χρονης Νικολέτας που έπεσε από τη γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Το κορίτσι, το οποίο καταγόταν από την Σταλίδα, ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες , ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για αυτοχειρία ή ατύχημα, με τις Αρχές να ερευνούν με προσοχή το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια τελείωσε την εξέταση της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων και αποχώρησε με τα πόδια από το σχολείο της λίγο πριν το τραγικό συμβάν.

Οι έρευνες εστιάζονται στο ενδεχόμενο προηγούμενου περιστατικού που μπορεί να την επηρέασε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5), μια νεαρή κοπέλα μόλις 17 ετών, βρέθηκε νεκρή κάτω μετά την πτώση της από γέφυρα στη σήραγγα της Σταλίδας στη Χερσόνησο.

Διερχόμενοι οδηγοί, ανήσυχοι κάλεσαν τις Αρχές, βλέποντας την να σκαρφαλώνει στις προστατευτικές μπάρες της γέφυρας. Παρά την άμεση κινητοποίηση των αρχών, εκείνοι δεν πρόλαβαν….

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν το άψυχο σώμα της και τη μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου για νεκροψία-νεκροτομή.

H προανάκριση διενεργείται από ΑΤ Χερσονήσου, ενώ έχει κληθεί και ιατροδικαστής.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα