Κρήτη: Ρήμαξαν σπίτια με κλοπές και διαρρήξεις – Συνελήφθησαν στον Πειραιά (pic)

«Επαγγελματικό» ταξίδι στην Κρήτη έκαναν 5 Έλληνες (κατά πληροφορίες Ρομά) οι οποίοι συνελήφθησαν στην επιστροφή τους στο λιμάνι του Πειραιά για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών από σπίτια σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης με τη συνεργασία αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, διαπιστώθηκε ότι οι 5 συλληφθέντες ήταν πίσω από τέσσερις διαρρήξεις και κλοπές που έγιναν στις 15 και 16 Μαίου στους Δήμους Χανίων και Ρεθύμνης.

Κρήτη: Ρήμαξαν σπίτια με κλοπές και διαρρήξεις - Συνελήφθησαν στον Πειραιά (pic)

Πρόκειται για 4 άντρες ηλικίας 27,23,20,18 ετών και μια 18χρονη γυναίκα οι οποίοι εντοπίσθηκαν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 17/5 από λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατά το χρόνο αποβίβασής τους από το πλοίο που εκτελούσε τη γραμμή Ηρακλειο – Πειραιάς .

Ακολούθησε έλεγχος στους ίδιους και έρευνα στο ΙΧΕ αυτοκίνητο που επέβαιναν κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχεθήκαν το σύνολο του χρηματικού ποσού που είχαν αφαιρέσει ,κοσμήματα ,δυο όπλα και 202 φυσίγγια.

Επίσης κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τα ανευρεθέντα θα αποδοθούν στους κατόχους τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις