Έκλεψαν τέσσερις μοτοσικλέτες και διέρρηξαν ένα ψυγείο

Αδυναμία στις βόλτες με μοτοσικλέτες και ειδικά με τις… ξένες είχαν δυο νεαροί Έλληνες οι οποίοι, στο διάστημα των τελευταίων δυο εβδομάδων, είχαν κλέψει συνολικά τέσσερις από περιοχές της Κομοτηνής, τις είχαν χρησιμοποιήσει και τις είχαν παρατήσει με αρκετές ζημιές.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας, οι δράστες εντοπίστηκαν στην Κομοτηνή και συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου μετά την τελευταία κλοπή μιας μοτοσικλέτας, η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε έναν οικισμό της Ροδόπης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση που συνεχίζεται, από τις 28 Απριλίου ως την περασμένη Πέμπτη είχαν κλέψει άλλες τρεις μηχανές και είχαν διαρρήξει το εξωτερικό ψυγείο ενός καταστήματος από το οποίο είχαν κλέψει συσκευασίες χυμού.

Οι κλεμμένες μοτοσικλέτες βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων και φθορές ξένης ιδιοκτησίας από κοινού με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις