Χανιά: Τον άμεσο έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων στο 15ο Δημοτικό Σχολείο ζητούν οι γονείς

Να ελεγχθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο 15ο Δημοτικού από τον Δήμο Χανίων, ζητά το Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων, με αφορμή την κατάρρευση μπασκέτας το απόγευμα της Κυριακής και ενώ ένα τουλάχιστον παιδί βρίσκονταν στον χώρο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα της Κυριακής το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων επισημαίνεται ότι:

“Ο Σύλλογος μας, εμείς οι γονείς του 15ου Δημοτικού, αλλά πιστεύουμε κι όλοι οι γονείς και η εκπαιδευτική κοινότητα των Χανίων, είμαστε αναστατωμένοι από την πτώση μπασκέτας που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου μας. Ήταν πραγματικά τύχη που αυτήν τη στιγμή δεν μιλάμε για τραυματισμό ή για κάτι πιο δυσάρεστο που ούτε καν να σκεφτόμαστε δεν θέλουμε.

Καλούμε τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα στον έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολείου μας και κάθε σημείου με το οποίο έρχονται σε επαφή τα παιδιά. Να εισακουστούν τα αιτήματα που έχουμε καταθέσει προς τον Δήμο Χανίων για τους αθλητικούς χώρους του σχολείου μας και την ασφάλεια στην χρήση τους. Δεν θα ανεχτούμε καμία έκπτωση σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας των παιδιών”.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις