Θλίψη για τον θάνατο του 17χρονου Κωνσταντίνου

Ο πόνος είναι ανείπωτος για τον χαμό 17χρονου μαθητή Λυκείου στους Φιλιάτες ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο όπου διάβαζε, προκαλώντας σοκ στην οικογένειά του και βυθίζοντας την περιοχή στη θλίψη.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, πριν λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του 17χρονου. Η μητέρα του άντεξε δίνοντας όλη της την αγάπη στα παιδιά της ενώ ασχολείται και με τα αυτοδιοικητικά.

Το πλήγμα που δέχθηκε αυτή την φορά είναι ακόμη πιο βαρύ.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Αντιδημάρχου Σοφίας Στάθη για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου της υιού Κωνσταντίνου και συμπαρίστανται στο βαρύ πένθος τους.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Αντιδημάρχου Δήμου Φιλιατών για την απώλεια του υιού της Κωνσταντίνου.

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές, ωχριούν, μπροστά στον πόνο και τη θλίψη του χαμού ενός παιδιού. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο βαρύ πένθος της οικογένειας» σημειώνει στην ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις