ΟΦΗ: Να κλείσει την χρονιά με νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό

Το τελευταίο παιχνίδι του για φέτος δίνει απόψε ο ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αποχαιρετώντας με νίκη στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ».

Στο τέλος τους φτάνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ για τη σεζόν 2023/24, με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό του Γιάννη Πετράκη.

Πρόκειται για ένα ματς -όπως και τα υπόλοιπα τρία στην τελευταία αγωνιστική των play out- άνευ βαθμολογικής σημασίας, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη για το γόητρο και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, με τον ΟΦΗ, που τώρα βρίσκεται στην 9η θέση, να μπορεί να τερματίσει ακόμα και στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος με έναν ευνοϊκό συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Από τις επιλογές του Τραϊνού Δέλλα, στο σημερινό παιχνίδι, απουσιάζουν με προβλήματα τραυματισμού οι Μεγιάδο, Αμπάντα, αλλά και ο νεαρός Αδαμάκης, ενώ εκτός είναι και οι Μπρεσάν, Καλαφάτης, Σωτηρίου και Σημαντηράκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Χριστογιώργος, Μπάουμαν, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Κουτεντάκης, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα και Θεοδοσουλάκης

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις