Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία – Χτύπησε το κεφάλι της συντρόφου του στην πόρτα

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9/5 στην Λαμία καθώς ένοχος για ενδοοικογενειακή βία κρίθηκε ένας 60χρονος. Η σύντροφος του κατείγγειλε πως της άσκησε βία.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση για τσακωμό ζευγαριού, με τον άνδρα να χτυπά το κεφάλι της συντρόφου του στην πόρτα. Επομένως, ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Δικαστηρίου, ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι η σύντροφός του μόνη της έπεσε στη σιδερένια πόρτα και εκείνος μάλιστα την πήγε στο Νοσοκομείο.

Ομοίως η σύντροφός του επιβεβαίωσε μόνο ως προς το σημείο ότι υπήρξε τσακωμός, «όπως όλα τα ζευγάρια», όπως τόνισε χαρακτηριστικά στο Δικαστήριο και ότι, όταν προσπάθησε να ανοίξει τη βαριά πόρτα, χτύπησε μόνη της σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Οι μαρτυρίες όμως περιέγραψαν μια τελείως διαφορετική εικόνα για τον 60χρονο ο οποίος είχε μία ακόμη καταδικαστική απόφαση για παρόμοια πράξη το 2021, ενώ είχε καταληφθεί να οδηγεί άνευ αδείας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς να δοθεί στην έφεσή του ανασταλτική δύναμη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις