Ο πατέρας ομολόγησε πως πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, υποστηρίζει πως γεννήθηκε νεκρό!

Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε, ενώ είπε πως το έκανε επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για φόνο.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν από τη νεκροψία – νεκροτομή και από το αν θα βρεθεί οξυγόνο στους πνεύμονες του βρέφους ενώ θα διαπιστωθούν και από προέρχονται τα χτυπήματα που είχε.

Αν δηλαδή είναι από ανθρώπινο χέρι ή από την πτώση στον κάδο όπως υποστηρίζει ο πατέρας.

Το χρονικό της φρίκης

Η 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ πήγε το βράδυ της Πέμπτης (09/05/2024) στο νοσοκομείο με αιμορραγία και σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Live News ο Θανάσης Δούσκος, ο γυναικολόγος που την εξέτασε, ισχυρίστηκε ότι είχε αδιαθετήσει, ωστόσο μετά από εξέταση οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό.

«Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά τελειόμηνου. Την ρώτησαν που είναι το έμβρυο. Άρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία», είπε ο κ. Δούσκος. </p

Η Αστυνομία έκανε έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Βραυρώνα και διαπιστώθηκε πως υπήρχαν παντού αίματα στο σημείο και όλα έδειχναν πως η γυναίκα είχε γεννήσει εκεί.

Στη συνέχεια οι Αρχές από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, προκύπτει πως ο άνδρας πέταξε κάποια στιγμή σκουπίδια στα κάδο την περιοχής και μέσα σε αυτά βρισκόταν και το νεκρό βρέφος.

Ο πατέρας ομολόγησε πως πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, υποστηρίζει πως γεννήθηκε νεκρό!Ο πατέρας ομολόγησε πως πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, υποστηρίζει πως γεννήθηκε νεκρό!Ο πατέρας ομολόγησε πως πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, υποστηρίζει πως γεννήθηκε νεκρό!

Έρευνα στη χωματερή

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και ξεκίνησε η έρευνα που κατέληξε στην χωματερή της περιοχής όπου βρέθηκε το βρέφος νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι.

Ο πατέρας ομολόγησε πως πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, υποστηρίζει πως γεννήθηκε νεκρό!

Σοκαρισμένος αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πολιτικής προστασίας, Γιάννης Αιδινιώτης ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που βρέθηκε το νεκρό βρέφος και την διαδρομή που ακολούθησε το απορριμματοφόρο μέχρι τη χωματερή.

Ο πατέρας ομολόγησε πως πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, υποστηρίζει πως γεννήθηκε νεκρό!

Τόσο ο γυναικολόγος όσο και οι αστυνομικοί κάνουν λόγο πως οι γονείς του βρέφους έχουν δείξει πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις