Αυγενάκης: "Αντίπαλος του κ. Ανδρουλάκη δεν είναι ο κ. Κασσελάκης αλλά η λογική, ο ρεαλισμός και η ειλικρίνεια"

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, έκανε στα social media την εξής ανάρτηση.

 Το λινκ της ανάρτησης: https://www.facebook.com/share/p/ZrcHLU6Np6MWJzqi/

«Ο Πρόεδρος του «mini ΠΑΣΟΚ» κΝΑνδρουλάκης δεν ρωτάειδεν ακούειδεν μαθαίνει. Ή παριστάνει όλα τα παραπάνω για να υφάνει μια ιστορία αποτυχίας για την κυβέρνηση της ΝΔ και για εμένα προσωπικά.

Είναιαν μη τι άλλοπερίεργη η εμμονή του κΑνδρουλάκη με τον ΟΠΕΚΕΠΕτην ώρα μάλιστα που ο εν λόγω Οργανισμόςυπό τη νέα του διοίκησηκάνει ουσιαστικά βήματα εξυγίανσης από τα λάθη του παρελθόντοςΕνός παρελθόντος που χαρακτηριζόταν από την αδιαφάνεια και την κακοδιοίκησηστοιχεία τα οποία ήλεγξεόπως ήταν αναμενόμενο η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν διδάχτηκε από την τελευταία φορά που κατηγόρησε δημοσίως τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την χώρα του και διαψεύστηκε με τον Οργανισμό να πληρώνει πριν το Πάσχα 785 εκ. ευρώ.

Κι αφού περιοδεύει στα ορεινά της Κρήτης του συστήνω για την δίκη του προστασία, αντί να έχει μια στείρα αντιπολιτευτική άποψη για τις πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ, ας ρωτήσει αγρότες και κτηνοτρόφους για την ποιότητα των πληρωμών.

ΟκΝΑνδρουλάκης δυστυχώς για τους ψηφοφόρους του δεν φοράει την φανέλα της εθνικής.

Επιχαίρει που ο ΟΠΕΚΕΠΕ αντιμετωπίζει ζήτημα εποπτείας από την Κοινότηταενώ την ίδια ώρα δεν λέει κουβέντα, ούτε μάζεψε τους ευρωβουλευτές του που ψήφισαν κατά των αλλαγών της ΚΑΠ.

Η υποκρισία του δεν έχει όριο.

Νομίζει πως επικαλούμενος την «πράσινη Κρήτη» άλλων εποχών και «λιβανίζοντας» τον Ανδρέα Παπανδρέουθα μπορέσει να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να ανατρέψει την δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ.

Αντίπαλός του δεν είναι ούτε η ΝΔούτε ο ΣΥΡΙΖΑούτε ο Κασσελάκηςούτε κάποιος άλλοςΑντίπαλός του είναι το διαζύγιο με την λογικήτον ρεαλισμό και την ειλικρίνεια».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις