Στο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Δειλινών ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας ΚΕΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. Δειλινών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, για να συζητήσει και να ανταλλάξει ευχές με τα μέλη της Δομής και τους εργαζόμενους.

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Γιώργο Τσαγκαράκη και τον Πρόεδρο της 3ης Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Βάμβουκα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου βοήθησε και στην διανομή των Πασχαλινών δώρων που είχαν ετοιμάσει τα ίδια τα μέλη του ΚΕΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. και σε δήλωσή του τόνισε: «Είμαστε μεγάλη παρέα εδώ! Αυτή η συνοικία έχει την δικιά της ιστορία, την δικιά της ιστορικότητα, τα δικά της χαρακτηριστικά. Σας βλέπω ακμαίες και ακμαίους και με καλή διάθεση. Χαίρομαι που βλέπετε αυτόν τον χώρο ως χώρο δραστηριότητας. Είσαστε ενεργοί άνθρωποι. Έχετε ενέργεια κι ένα μέρος αυτής της ενέργειας το βάζετε εδώ, σε αυτό το περιβάλλον. Το κέφι σας μας δίνει και εμάς δύναμη. Παίρνω κι εγώ ενέργεια από εσάς για να συνεχίσω.» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ηρακλείου.

 

Τα μέλη του ΚΕΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. Δειλινών έδωσαν στον Δήμαρχο μια μεγάλη Πασχαλινή κουλούρα, μια λαμπάδα και μια κάρτα ευχών που είχαν τα ίδια δημιουργήσει, αλλά και κόκκινα Πασχαλινά αυγά που είχαν βάψει.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις