Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο: Η «βεντέτα», η εκδίκηση έναν χρόνο μετά και τα… μάτια μιας γυναίκας!

Όλα δείχνουν πως το αιματηρό επεισόδιο που έχει απασχολήσει σήμερα Μεγάλη Τρίτη τις Αρχές, έχει παραπάνω διαστάσεις και… έκρυθμο παρελθόν! 

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, στην έξοδο από Τσιφούτ Καστέλι προς Σοκαρά, αυτοκίνητο δέχθηκε σφαίρες από καλάσνικοφ, στο οποίο επέβαιναν ένας 23χρονος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ενώ στο άλλο όχημα του συμβάντος επέβαιναν ο 42χρονος πατέρας με το 12χρονο γιο του.

Από τα πυρά τραυματίστηκε ο 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Χάρακα και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και βρίσκεται εκτός κινδύνου, καθώς στάθηκε τυχερός με το τραύμα να τον βρίσκει στον ώμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iraklionews.gr, υπάρχει ιδιαίτερα έντονα παρελθόν ανάμεσα στους δύο άνδρες, όπου και περισσότερα πρόσωπα εμπλέκονται στη κόντρα ανάμεσα τους, με όλη την ιστορία να ξεκινάει πολύ καιρό πριν και κορυφώθηκε πέρυσι στο επεισόδιο στα Πραιτώρια, όπου και πάλι έπεσαν πυροβολισμοί, όταν ο 23χρονος μαζί με τον αδερφό του, είχαν κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 42χρονου, όπου ο 23χρονος τον είχε πυροβολήσει, ο οποίος σήμερα πήρε την… εκδίκηση του, πυροβολώντας το θύμα, το οποίο μάλιστα, λόγω και του αιματηρού επεισοδίου πριν έναν χρόνο, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως μια γυναίκα ήταν ο λόγος που ξεκίνησε και συνεχίζεται η βεντέτα, με την υπόθεση να παίρνει πλέον επικίνδυνες καταστάσεις και τις Αστυνομικές Αρχές να καλούνται να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

H αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Θέμα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις