Ηράκλειο: Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό της 51χρονης Νεκταρίας
Ηράκλειο: Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό της 51χρονης Νεκταρίας

Ηράκλειο: Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό της 51χρονης Νεκταρίας

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Η 51χρονη Νεκταρία Χαλκιαδάκη-Παπαχρονάκη είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε περίπου στις 13:30 του Σαββάτου στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της Χερσονήσου, πλησίον πρατηρίου καυσίμων που βρίσκεται στην περιοχή.

Η άτυχη γυναίκα-μητέρα δυο κορών και γιαγιά ενός παιδιού-κατευθυνόταν με το σκούτερ της προς Ηράκλειο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο SUV, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα χάσει ακαριαία την ζωή της. Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να σύρθηκε αρκετά μέτρα, ενώ το κράνος της εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου.

Δεν άργησε να ενημερωθεί για το περιστατικό ο σύζυγος της, ο οποίος αφού σε πρώτη φάση έμαθε για βαρύ τραυματισμό της γυναίκας του, πλάνταξε στο κλάμα και τις φωνές, ενώ έσπευσε άμεσα με προορισμό το ΠΑΓΝΗ.

Την ίδια στιγμή, η θλιβερή είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον τόπο καταγωγής της άτυχης 51χρονης Νεκταρίας, το Ψυχρό Οροπεδίου Λασιθίου, με συγγενείς και φίλους να έχουν βυθιστεί στο πένθος. Μάλιστα, ήδη έχει ανακοινωθεί ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, λόγω πένθους.

ΠΗΓΗ: cretaone.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις