Ηράκλειο: 60χρονη έπεσε θύμα απάτης με κρυπτονομίσματα - Έχασε πάνω από 5.000 ευρώ
Ηράκλειο: 60χρονη έπεσε θύμα απάτης με κρυπτονομίσματα - Έχασε πάνω από 5.000 ευρώ

Ηράκλειο: 60χρονη έπεσε θύμα απάτης με κρυπτονομίσματα – Έχασε πάνω από 5.000 ευρώ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Πεντέμιση χιλιάδες ευρώ ήταν οι απώλειες μιας 60χρονης γυναίκας από το Ηράκλειο η οποία έπεσε θύμα απάτης όταν πείστηκε να επενδύσει σε εταιρεία κρυπτονομισμάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα την καταγγελία που έκανε η 60χρονη στις αστυνομικές αρχές, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια ενώ «σέρφαρε» στο διαδίκτυο εντόπισε μια ιστοσελίδα που μίλαγε για μια επενδυτική εταιρεία στο τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Η ίδια, όπως ισχυρίστηκε στις αστυνομικές αρχές, θεωρώντας το ως μια καλή επενδυτική κίνηση, αποφάσισε να επενδύσει το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ.

Στην συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε η 60χρονη στην αστυνομία, άγνωστοι επικοινώνησαν μαζί της, ενημερώνοντας ότι η επένδυση της πήγε καλά και η ίδια κέρδισε 11.000 ευρώ. Ωστόσο οι απατεώνες την πληροφόρησαν πως για να της καταθέσουν τις 11.000 ευρώ θα πρέπει πρώτα η ίδια να τους δώσει επιπλέον άλλα 6.500 ευρώ ώστε να πληρωθούν ορισμένοι φόροι.

Τότε η 60χρονη αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απάτη, δεν έδωσε τα επιπλέον χρήματα στους επιτήδειους και προχώρησε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Η υπόθεση ερευνάται.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις