Κρήτη: Θετικές εξελίξεις για τη μικρή Νεφέλη – Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα και χειρουργήθηκε!

Θετικά είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας της 20 μηνών Νεφέλης από χωριό του Δήμου Πλατανιά, η οποία χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο νοσοκομείο Άγιος Λουκάς καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση, τα απαιτούμενα χρήματα συγκεντρώθηκαν, και η μικρή Νεφέλη κατάφερε να υποβληθεί στην απαιτούμενη επέμβαση με την υγεία της να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Ως εκ τούτου η οικογένεια ζητά να σταματήσουν οι δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η οικογένεια Μαριανάκη ευχαριστεί, από τα βάθη της καρδιάς της, όλες και όλους, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες, που έσπευσαν κι έδειξαν με τρόπο πραγματικά συγκινητικό την αγάπη και την αλληλεγγύη τους, προσφέροντας χρήματα προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της δεύτερης χειρουργικής επέμβασης της κόρης τους, Νεφέλης, ηλικίας μόλις 20 μηνών, στην Κλινική «Άγιος Λουκάς», στη Θεσσαλονίκη.

Τελευταία οργανωμένη δράση για τη συγκέντρωση χρημάτων είναι ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Σπάθας και Γρανίτη, στο Γήπεδο Κολυμπαρίου, σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 5:30 το απόγευμα.

Παράλληλα, η οικογένεια Μαριανάκη επιθυμεί να ενημερώσει για τα εξής:

1. Η χειρουργική επέμβαση έγινε και διαφαίνεται ότι όλα πάνε καλά.

2. Το απαιτούμενο χρηματικό ποσό καλύφθηκε.

Ως εκ τούτου, η οικογένεια ζητά να σταματήσει η κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα για τον συγκεκριμένο ιερό σκοπό. Για τον λόγο αυτόν, άλλωστε, θα «αφαιρεθούν» οι κουμπαράδες από τα καταστήματα στα οποία είχαν τοποθετηθεί για τον ίδιο σκοπό.

Θερμές ευχές για υγεία στις οικογένειές σας».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Θέμα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις