Καταδικαστική ήττα για τον Γιούχτα στις Αρχάνες
Καταδικαστική ήττα για τον Γιούχτα στις Αρχάνες

Καταδικαστική ήττα για τον Γιούχτα στις Αρχάνες

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο Γιούχτας πέταξε ευκαιρίες με το… τσουβάλι, η Παναχαϊκή ήταν αποτελεσματική και έφυγε με το διπλό από τις Αρχάνες αναγκάζοντας σε μια καταδικαστική ήττα για το σύνολο του Κώστα Ανυφαντάκη.

Ο Γιούχτας με την αύρα του κόσμου του και της έδρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 6’ απείλησε με τον Μπουτσάκη, όμως το σουτ του κατέληξε κόρνερ. Από το κόρνερ ο Βρετός απείλησε ξανά με γυριστό σουτ, όμως ξανά η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς η Παναχαϊκή πάγωσε τις Αρχάνες, αφού στο 16’ ο Ζέκχοβ με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρινιωτάκη για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 20’ απείλησαν ξανά με γυριστό σουτ του Βρετού, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Γιούχτας σφυροκοπούσε την εστία της Παναχαϊκής και στο 22’ ο Αλεξόπουλος πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μπουρσέλη, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 28’ οι πράσινοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν ο Βρετός εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στην άμυνα της Παναχαϊκής, και με προβολή σημάδεψε αρχικά το δεξί και μετέπειτα το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κολοβούρη.

Η πίεση απέφερε καρπούς για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, καθώς στο 31’ ο Λώλης με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Μπουτσάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 40’ η Παναχαική απείλησε με τον Ντε Τόμας, όμως το σουτ του δεν ανησύχησε τον Πρινιωτάκη.

Ο Γιούχτας στο 44’ άγγιξε την ανατροπή στο παιχνίδι όταν ο Αλεξόπουλος με ωραία κίνηση έκανε το σουτ με τον Κολοβούρη να διώχνει εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν τόσο καλός με την Παναχαϊκή να απειλεί πρώτη στο 51’ με τον Ντε Τόμας, όμως ο Πρινιωτάκης και πάλι δήλωσε παρών.

Στο 57’ ήρθε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα με τον Αλεξόπουλο μέσα από την περιοχή να κάνει ωραίο πλασέ με τον Κολοβούρη να πέφτει και να διώχνει.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης ανακάτεψε την τράπουλα κάνοντας τον Γιούχτα πιο επιθετικό, ώστε να βρει το γκολ της νίκης και από το 68 μέχρι το 70’ έχασε δύο στιγμές με τον Ροβίθη και τον Νοικοκυράκη, ωστόσο καμία δεν βρήκε στόχο.

Στο 77’ η Παναχαϊκή απείλησε με τον Σέχοφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι πέρασαν ξανά μπροστά στο σκορ, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Χριστόπουλο, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

Παρά την πίεση του Γιούχτα για γκολ το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-1 από την Παναχαϊκή παραμένοντας στην ζώνη του υποβιβασμού.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις