Άδικη ήττα για τον Γιούχτα στην Ρόδο
Άδικη ήττα για τον Γιούχτα στην Ρόδο

Άδικη ήττα για τον Γιούχτα στην Ρόδο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ο Γιούχτας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στη Ρόδο, πλήρωσε όμως την ατυχία και την αστοχία, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League 2.

Τα πρώτα λεπτά στη Ρόδο ήταν αναγνωριστικά, με την πρώτη φάση στο παιχνίδι να έρχεται στο 12ο λεπτό, όταν ο Μανωλάκης έπιασε ένα μακρινό σουτ που έφυγε όμως πολύ πάνω από την εστία του Πρινιωτάκη.

Η πρώτη τελική του Γιούχτα καταγράφηκε στο 27’ με ένα σουτ του Λώλη, που κατέληξε στην αγκαλιά του Λαδά, όμως η μεγαλύτερη φάση του παιχνιδιού μέχρι εκείνο το σημείο ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Βρετός έπιασε ένα απίθανο σουτ από τα 35 μέτρα, με την μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων!

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Γιούχτας έμεινε πίσω στο σκορ στο 38’. Ο Διαγόρας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Λούκιτς να πατάει για τον Μανία, ο οποίος με τρομερή εκτέλεση σκόραρε για το 1-0.

Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικά άτυχοι στο πρώτο μέρος, αφού σαν να μην έφτανε το γεγονός πως έμειναν πίσω στο σκορ από ένα σπάνιο γκολ, στο 40’ ο Γιούχτας είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς! Μετά από τρομερή ανάπτυξη από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Νοικοκυράκη που με σουτ μέσα από την περιοχή σούταρε στο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Αλεξόπουλος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Γιούχτας είχε την απόλυτη υπεροχή και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία. Στο 50’ η επικίνδυνη σέντρα σουτ του Λώλη, έφυγε πάνω από την εστία, ενώ στο 61’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Μπουτσάκη ποιυ δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Ο ίδιος στόχος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 64΄, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Λώλής του έστρωσε τη μπάλα, με τον Μπουτσάκη να αστοχεί μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 77’ ο Βρετός σέντραρε, ο Νοικουράκης έπιασε ολομόναχος την κεφαλιά, που έφυγε ελάχιστα πάνω από την εστία. Τρία λεπτά μετά ο Διαγόρας σκόραρε γία δεύτερη φορά με τον Σταματούλα από κοντά, το γκολ όμως ακυρώθηκε για επαφή της μπάλας με το χέρι του σκόρερ.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον Γιούχτα να γνωρίζει μία άδικη ήττα που τον έφερε και πάλι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αφού Παναθηναϊκός Β’ και Παναχαϊκή ξεπέρασαν τους αρχανιώτες στη βαθμολογία.

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τζανής (Κωστανάσιος 71’) Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης (Κορνιλάκης 87’) Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (Ροβίθης 78’) Bruce (Κίσσας 87’) Αλεξόπουλος, Νοικοκυράκης, Βρεττός (Ορφανουδάκης 87’)
Διαγόρας (Ράτκο Ντοστανιτς): Λαδάς, Arias, Μανωλάκης (Νικόλης 59’) Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Lukic (Σταματούλας 59’) Τσιαντούλας, Adeshina (Βολάκης 24’ Λ.τρ), Λεσάι (Τσαβός 80’) Μανιάς

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις