Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου που έπεσε μεσοπέλαγα απ' το πλοίο
Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου που έπεσε μεσοπέλαγα απ' το πλοίο

Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου που έπεσε μεσοπέλαγα απ' το πλοίο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Για τρίτη μέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου που έπεσε μεσοπέλαγα κοντά στο νησί της Ύδρας από το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο από το λιμάνι της Σούδας προς τον Πειραιά τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/4).

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα από 1 περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και 1 αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Στις χθεσινές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις του λιμενικού σώματος και συγκριμένα 4 περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 1 αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 1 ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 1 ελικόπτερο Π.Ν. και παραπλέοντα πλοία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος ταξίδευε με το πλοίο «Κίσαμος» το βράδυ της Παρασκευής με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά όταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα φέρεται να πήδηξε από το πλοίο το οποίο βρισκόταν κοντά στην Ύδρα, μπροστά στα μάτια ενός ηλικιωμένου άνδρα ο οποίος δεν πρόλαβε να τον σταματήσει.

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, το πλοίο ακινητοποιήθηκε και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου άντρα. Λίγο αργότερα το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιο του για Πειραιά με το λιμενικό να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 67χρονος φέρεται να ταξίδευε μόνος του ενώ στην καμπίνα του άφησε το εισιτήριό του και ένα σημείωμα που ενημέρωνε για τις προθέσεις του.

Δηλώθηκε εξαφάνιση άνδρα στα Χανιά – Εξετάζεται αν πρόκειται ή όχι για τον άνδρα που έπεσε από το πλοίο

Ταυτόχρονα, μέσα στο σαββατοκύριακο μια γυναίκα προχώρησε στην δήλωση της εξαφάνισης του πατέρα της στις αστυνομικές αρχές στα Χανιά.

Η γυναίκα δήλωσε στις αστυνομικές αρχές ότι ο πατέρας της είχε πει ότι θα πήγαινε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι ενός φίλου του στη Σούδα αλλά όπως προέκυψε δεν πήγε ποτέ, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε στη Σούδα.

Έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του με τις αρχές να τον αναζητούν ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται ή όχι για τον άνδρα που έπεσε από το πλοίο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις