Συγχαρητήρια Αυγενάκη στον Α.Ο. Τυμπακίου
Συγχαρητήρια Αυγενάκη στον Α.Ο. Τυμπακίου

Συγχαρητήρια Αυγενάκη στον Α.Ο. Τυμπακίου

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ από τον Α.Ο. Τυμπακίου

Όπως αναφέρεται:

«Με χαρά μάθαμε πως η Μεσσαρίτικη ομάδα Α.Ο. Τυμπακίου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στους συντελεστές και σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επίτευξη αυτού του σπουδαίου στόχου.

Η καταπληκτική πορεία του Α.Ο. Τυμπακίου ολόκληρη τη σεζόν και η κατάκτηση της κορυφής, αποδεικνύουν την αφοσίωση και την αγάπη σας για το ποδόσφαιρο, αναδεικνύουν το αθλητικό και ομαδικό σας πνεύμα κι επισημαίνουν ότι η συστηματική προπόνηση και η στοχοπροσήλωση ανοίγουν τον δρόμο σε μεγάλες επιτυχίες αλλά και πιο λαμπρές ημέρες για το κρητικό ποδόσφαιρο! Συγχαίρω και όλους τους συντοπίτες φίλους της ομάδας, που πάντα βρίσκονται στο πλευρό της και τη στηρίζουν σημαντικά σε κάθε αγωνιστική.

Πανηγυρίζοντας την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, θα συνεχίσουν να αποτελούν τον 12ο παίκτη στην προσπάθεια του Α.Ο. Τυμπακίου στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Εύχομαι από καρδιάς σε όλη την ομάδα, ισχυρή άμυνα και πολλά… γκολ εντός κι εκτός γηπέδων».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις