Σήμερα στον Εισαγγελέα ο 56χρονος για την επίθεση με σπρέι εναντίον 19χρονης
Σήμερα στον Εισαγγελέα ο 56χρονος για την επίθεση με σπρέι εναντίον 19χρονης

Σήμερα στον Εισαγγελέα ο 56χρονος για την επίθεση με σπρέι εναντίον 19χρονης

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης βρίσκεται ο 56χρονος που αναγνωρίστηκε από τη 19χρονη Χανιώτισσα ως ο δράστης της επίθεσης εναντίον της το βράδυ της Τετάρτης, κατά την οποία της ψέκασε με σπρέι στα μάτια. Η επίθεση έγινε σε περιοχή της Κισάμου όπου μένουν τόσο το θύμα όσο και ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 56χρονος υπέδειξε ένα σπρέι χώρου ως το μέσο της επίθεσης ενώ ζήτησε και συγγνώμη από την 19χρονη η οποία τον αναγνώρισε ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΤ το πλέον σοκαριστικό είναι πως όπως υποστήριξε η 19χρονη στην κατάθεση της, αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης μπήκε μπροστά της και την κοίταξε για μερικές στιγμές στα μάτια! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα που είναι σπουδάστρια υποστήριξε πως έχει δει κάποιες φορές τον 56χρονο από μακριά καθώς μένουν στην ίδια περιοχή, αλλά δεν γνωρίζονταν.

Από την επίθεση η 19χρονη αντιμετωπίζει δυσκολίες στην όραση και την παρακολουθούν γιατροί του νοσοκομείου Χανίων. Η υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία των Χανίων, εξιχνιάστηκε λίγες μόνο ώρες μετά την καταγγελία της 19χρονης χάρη στην άμεση κινητοποίηση των έμπειρων αστυνομικών του ΑΤ Κισάμου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η κοπέλα που περπατούσε αμέριμνη δέχτηκε επίθεση στα μάτια με κάποιο υγρό από άγνωστο άντρα, με αποτέλεσμα να χάσει προς στιγμήν την όραση της. Κάτοικοι της περιοχής την μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο, αλλά θα επιστρέψει και πάλι αύριο Παρασκευή καθώς παρουσιάζει διαταραχές στην όραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η 19χρόνη είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου πως δεν ξέρει ποιος της επιτέθηκε, καθώς δεν είχε με κάποιον διαφορές. Οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα έχει κληθεί στο αστυνομικό τμήμα μήπως και αναγνωρίσει μέσα στους προσαχθέντες τον δράστη της επίθεσης εναντίον της.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα