«Έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Σπανάκης

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός γιατρός στο Ηράκλειο Δημήτρης Σπανάκης βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και φίλους. Ο εκλιπών πέρα από γιατρός υπήρξε επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ηρακλείου στο παρελθόν.

Την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια εξέδωσε και ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού – Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης:

«Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση πληροφορήθηκα για την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου και επιστήμονα, του Δημήτρη Σπανάκη.

Ο Δημήτρης Σπανάκης, ήταν ένα πρόσωπο σεβαστό σε όλη την κοινωνία του Ηρακλείου, που αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή του στην υπηρεσία της ιατρικής και των συνανθρώπων του, προσφέροντας πάντοτε με τις γνώσεις και το επιστημονικό του κύρος, σε όλους όσοι είχαν ανάγκη.

Υπήρξε ενεργό κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε εποχές δύσκολες, αφήνοντας το στίγμα του αγωνιζόμενος πιστά για τις αξίες και τα πιστεύω της παράταξής μας.

Διετέλεσε  επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ηρακλείου, υπηρετώντας επάξια και την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως έκανε από όλες τις θέσεις ευθύνης που κατείχε.

Στάθηκε δίπλα μου υποστηρικτικά και έμπρακτα στα πρώτα μου πολιτικά βήματα, δίνοντάς μου πολύτιμες συμβουλές και τον ευχαριστώ θερμά.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του.»

Περισσότερες Ειδήσεις