Γιάννης Γιοκαρίνης: «Υπήρξε μια έντονη λεκτική και φραστική αντιπαράθεση» λέει ο δικηγόρος του
Γιάννης Γιοκαρίνης: «Υπήρξε μια έντονη λεκτική και φραστική αντιπαράθεση» λέει ο δικηγόρος του

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Υπήρξε μια έντονη λεκτική και φραστική αντιπαράθεση» λέει ο δικηγόρος του

Αθωώθηκε ο τραγουδιστής, Γιάννης Γιοκαρίνης από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, καθώς η σύζυγος του ανακάλεσε την καταγγελία που είχε κάνει.

Εις βάρος του τραγουδιστή ο οποίος συνελήφθη μετά από επεισόδιο στο σπίτι του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση τον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο δικηγόρος του δημοφιλούς τραγουδιστή Παναγιώτης Διαλινάκης, επιχείρησε να εξηγήσει τι συνέβη, δίνοντας την εκδοχή του πελάτη του. «Ελεύθερος ως αθώος μετά τη σύλληψή του. Έγινε η δίκη, δεν αφέθηκε ελεύθερος επειδή ζητήσαμε τριήμερο, όπως είθισται στην αυτόφωρη διαδικασία, αλλά ζητήσαμε να γίνει η εκδίκαση. Δεν θέλαμε να ταλαιπωρηθεί περισσότερο για μια υπόθεση που απεδείχθη ότι δεν υπήρχε κάποιο έγκλημα, κάποιο αδίκημα, γι΄αυτό και κρίθηκε αθώος», είπε ο δικηγόρος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

 

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Υπήρξε μια έντονη λεκτική και φραστική αντιπαράθεση. Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια από τον κ. Γιοκαρίνη, όπως και η ίδια η σύζυγός του είπε, ούτε να της επιτεθεί, ούτε να την χτυπήσει, ούτε να βιαιοπραγήσει. Κάλεσε την Άμεση Δράση, όταν προσήλθαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, παρουσία του κουμπάρου τους, τα πράγματα είχαν ηρεμήσει. Ευχαρίστησαν τους αστυνομικούς, τους είπαν εντάξει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

«Η κυρία Μιχαλοπούλου πίστεψε ότι με αυτή την κίνηση ότι θα υπάρξει κάποια σύσταση. Οι αστυνομικοί, βέβαια, τους είπαν ότι πρέπει να προσέλθετε στο τμήμα. Η κυρία Μιχαλοπούλου επέμενε ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση. Πήγαν στο τμήμα, δηλώνει η κυρία Μιχαλοπούλου ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση, αλλά γι΄αυτό το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτη δίωξη και η νεαρή αστυνομικός που ήταν βάρδια, είπε εγώ θα κάνω δικογραφία από τη στιγμή που έλαβα γνώση ενός περιστατικού», είπε εν συνεχεία.

Ερωτηθείς για τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι την έπιασε από το λαιμό, ο κ. Διαλινάκης τις διέψευσε. «Ποτέ δεν είπε ότι την έπιασε από το λαιμό. Η δίωξη ασκήθηκε για απόπειρα, μάλλον προσπάθησε».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις