Στην Κρήτη σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης - Από ποιον νομό ξεκινάει την περιοδεία του
Στην Κρήτη σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης - Από ποιον νομό ξεκινάει την περιοδεία του

Στην Κρήτη σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης – Από ποιον νομό ξεκινάει την περιοδεία του

Την Κρήτη και ειδικότερα τα Χανιά επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης για αφετηρία των περιοδειών του που θα οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ προς τις ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα φτάσει στα Χανιά το πρωί της Πέμπτης και θα έχει συνάντηση με στελέχη του κόμματος στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής στις 10.30.

Στις 11:00 θα βρίσκεται στη Μαλάξα όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψία για τα έργα μεταφοράς Ηλεκτρικής ενέργειας με πυλώνες υψηλής τάσης, ενώ στις 12.30 θα πραγματοποιήσει μια βόλτα στην πόλη των Χανίων.

Στη συνέχεια, στις 15:30 θα μεταβεί στο γήπεδο των Περιβολίων όπου θα παρακολουθήσει μέρος του ποδοσφαιρικού αγώνα Χανιά-Καλλιθέα και στις 17.00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο μουσείο Τυπογραφίας στο Βιομηχανικό Πάρκο.

Το βράδυ στις 20.00 θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική ομιλία στο τέλος της οδού Μουσούρων
(Κάτωλας) ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και του υποψήφιους από την Κρήτη που θα πάρουν μέρος στις προκριματικές εκλογές για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών.

Μετά το τέλος της ομιλίας ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να απολαύσει μια βόλτα στο παλιό λιμάνι Χανίων και να συνομιλήσει με κόσμο.

Η περιοδεία του θα συνεχιστεί στην Κρήτη τις επόμενες ημέρες με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να επισκέπτεται το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και το Λασίθι.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις