Θρίλερ με τον θάνατο 45χρονης - Βρέθηκε 2 χλμ μακριά από το αυτοκίνητό της
Θρίλερ με τον θάνατο 45χρονης - Βρέθηκε 2 χλμ μακριά από το αυτοκίνητό της

Θρίλερ με τον θάνατο 45χρονης – Βρέθηκε 2 χλμ μακριά από το αυτοκίνητό της

Τον μυστήριο θάνατο μίας γυναίκας ερευνούν οι Αρχές στην Εύβοια, η οποία εντοπίστηκε νεκρή 2 χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό της, σε μία υπόθεση μυστήριο.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε εκτός οδοστρώματος 1 χιλιόμετρο έξω από την Καστέλλα Ψαχνων, ενώ η ίδια εντοπίστηκε μέσα στα αίματα 2 χλμ μακριά από αυτό. Το ΙΧ δε ήταν χτυπημένο όπως εάν είχε προηγηθεί σφοδρή σύγκρουση.

Σύμφωνα με το tvstar.gr οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να βρουν το άτομο ή τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα, ακολούθησαν μία γραμμή αιματος, που τους οδήγησε στο πτώμα της 45χρονης.

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τον θάνατό της οδήγησαν σε ανάληψη της υπόθεσης από την Ασφάλεια Χαλκίδας, ενώ η γυναίκα αφήνει πίσω της δύο δίδυμα αγοράκια, 10 ετών, τα οποία μάλιστα δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον πατέρα τους, καθώς πέθανε από παθολογικά αιτια όταν η 45χρονη ήταν περίπου 6 μηνών έγκυος.

Τότε είχαν κληθεί ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί από το Χαμόγελο του Παιδιού για να την στηρίξουν ψυχολογικά.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί από το Χαμόγελο του Παιδιού είναι δίπλα στα δύο αγοράκια. Αναμένονται οι αποφάσεις των εισαγγελικών αρχών για το μέλλον των παιδιών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις