Γ' Εθνική: Πανηγύρισε νίκη μόνο ο ΑΟΑΝ απ' τους Κρητικούς – Ήττες για ΠΟΑ και Αλμυρό

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με μία νίκη, μια ισοπαλία και 3 ήττες.

Ο ΑΟΑΝ είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στον υποβιβασμένο Ατρόμητο Πειραιά, επικρατώντας με 0-6, όμως οι νίκες των Προοδευτική (0-2 με ΑΟ Υπάτου), Απόλλων Σμύρνης (1-0 το Χαϊδάρι στο 94′) τον κρατάνε στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ήττα και για τον ΠΟΑ στην Ελλοπία κόντρα στον Ελλοπιακό (2-1), με τη διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται στους 4 βαθμούς. Ο Ερμής Ζωνιανών, έκανε κατάθεση ψυχής, γύρισε το παιχνίδι από το 1-2, όμως ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο με 3-4 στα Ζωνιανά και βρίσκεται στο -3 από την σωτηρία.

Μεγάλος βαθμός για την Επισκοπή, ισοφαρίζοντας από 2-0 σε 2-2 στην έδρα του Ηλυσιακού. Ήττα για τον Αλμυρό από τον Άρη Πετρούπολης με 2-0 και υποχώρησε στην 4η θέση, στο -2 από τον αντίπαλο του.

Ο Εθνικός τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Φωστήρα, επικρατώντας με γκολ στο 94′ με σκορ 2-1. Ο Περαμαϊκός τέλος, με σπουδαία ανατροπή, επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 2-4.

Η επόμενη αγωνιστική (30η) ενδέχεται να κρίνει πολλά, με τον ΠΟΑ να υποδέχεται τον Εθνικό, τον Ερμή Ζωνιανών τον Απόλλων Σμύρνης, η Επισκοπή τον ΑΟΑΝ, ενώ η Προοδευτική υποδέχεται την υποβιβασμένη Αγία Παρασκευή. Ο Ελλοπιακός παίζει στην έδρα του πρωτοπόρου Πανιώνιου, στα ματς που ενδιαφέρουν τη μάχη της παραμονής.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις