Έχασε ευκαιρίες με το… τσουβάλι και έμεινε στο «Χ» o ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός για ένα ημίχρονο όμως του έλειψε το γκολ με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τον Ατρόμητο σε ένα ματς που έχει κέρδος δύο δικά του παιδιά…

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6′ δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία με τον Ριέρα να βγαίνει στην κόντρα επίθεση και τον Μαρκετζιάνι να κάνει μεγάλη επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Στο 15′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Τοράλ να κάνει τρομερό σουτ έξω από την περιοχή με τον Μαρκετζιάνι να διώχνει στο «Γ». Ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι απειλητικός και στο 25′ σπατάλησε μια ακόμα ευκαιρία με τον Ισέκα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ συνέχιζε να απειλεί με τον Τοράλ να χάνει δύο ευκαιρίες στο 34′ και στο 36′.

Ο Ατρόμητος στην μοναδική του ευκαιρία στο ματς άγγιξε το 0-1 στο 40′, με τον Βαλένσια να σημαδεύει το δοκάρι με την κεφαλιά.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε του ημιχρόνου και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ πάλι μπήκε δυνατά και στο 47’ είχε καλή στιγμή, όταν ο Ριέρα εκτέλεσε κόρνερ, ο Τοράλ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ο καλός ρυθμός δεν είχε συνέχεια με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να απειλήσει αλλά ούτε και να απειλείται από τον Ατρόμητο.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 71’ με το μακρινό σουτ του Μπάκιτς το οποίο πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 78΄ ο ΟΦΗ απείλησε ξανά με κομπίνα σε φάουλ του Μπάκιτς, με τον Λουίζ Φελίπε να βρίσκεται σε θέση βολής όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 83’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Θεοδοσουλάκη να φεύγει στην αντεπίθεση, ωστόσο το πλασέ του το μπλόκαρε ο κίπερ του Ατρομήτου.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Ατρομήτου να πιέσει στην κόντρα επίθεση, όμως ο Χριστογέωργος έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Βέργου.

Στο 91′ ο ΟΦΗ πήγε να την… πατήσει, όταν ο Λαμπρόπουλος έκανε τραγικό λάθος, έδωσε την μπάλα στον Βέργο ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Χριστογεώργο, με τον νεαρό τερματοφύλακα να πέφτει στα πόδια του Έλληνα φορ και να κρατάει το μηδέν.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας και τον ΟΦΗ να μένει χωρίς νίκη στα play outs, έχοντας ωστόσο κέρδος Θεοδοσουλάκη και Αποστολάκη.

 

 

grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις