Συμμορία με Ρομά ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 21χρονο
Συμμορία με Ρομά ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 21χρονο

Συμμορία με Ρομά ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 21χρονο

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου σε κεντρικό σημείο του Πύργου, που είχε ως αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, χθες, περίπου στις 9 το βράδυ, ένας 21χρόνος μαζί με ακόμα δύο φίλους του κάθονταν στο υπαίθριο χώρο δίπλα ακριβώς από το θέατρο Απόλλων στον Πύργο, όταν ξαφνικά σταμάτησε ακριβώς δίπλα τους ένα μαύρο αυτοκίνητο, από το οποίο κατέβηκαν τέσσερις ρομά και ξεκίνησαν να επιτίθενται στους νεαρούς.

Οι δύο φίλοι του 21χρόνου κατάφεραν να ξεφύγουν όχι όμως και ο ίδιος που δέχτηκε χτυπήματα από τους τέσσερις δράστες -τρεις νεαρούς και έναν μεσήλικα- με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με τα τραύματα του να προκαλούν ανησυχία. Εκείνος, κατάφερε με το κινητό του τηλέφωνο να καλέσει την αστυνομία με τους δράστες στο άκουσμα της συνομιλίας του νεαρού με την Άμεση Δράση, να τρέπονται σε φυγή.

Στη συνέχεια, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου με τρία βαθιά τραύματα στο κεφάλι και σπασμένο διάφραγμα με το ιατρικό προσωπικό να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, με τον ίδιο να παραμένει ως το πρωί στα επείγοντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τον έναν από τους τέσσερις δράστες που έχει τον αρχηγικό ρόλο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις