Με ράμματα στο κεφάλι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από 19χρονο
Με ράμματα στο κεφάλι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από 19χρονο

Με ράμματα στο κεφάλι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από 19χρονο

Ενας 19χρονος εισέβαλε το πρωί στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών, στην Κυψέλη, κρατώντας ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε σε ένα μαθητή από τη Νιγηρία και στον διευθυντή του σχολείου, τους οποίους τραυμάτισε.

Συγκεκριμένα δύο ανήλικοι, ένας Γεωργιανός και ένας Νιγηριανός τσακώθηκαν στο σχολείο. Τότε ο Γεωργιανός πήρε τηλέφωνο τον 18χρονο αδερφό του, ο οποίος μπήκε στο σχολείο και με σφυρί επιτέθηκε στον Νιγηριανό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο διευθυντής του Γυμνασίου, προσπαθώντας να τους χωρίσει αλλά ο Γεωργιανός μαχαίρωσε στα πλευρά τον διευθυντή. Οι πληροφορίες από μαθητές του σχολείου αναφέρουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Γεωργιανός περίμενε έξω από τον σχολείο τον Νιγηριανό. Μάλιστα, φέρεται να έλεγε σε μαθητές του σχολείου: «Θέλω να τον σκοτώσω, αυτόν και την οικογένειά του» και έτσι σήμερα μπήκε αμέριμνος στο σχολείο, παρά το γεγονός ότι στον χώρο υπήρχε φύλακας και επιτέθηκε με σφυρί στον μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha εκτός κινδύνου νοσηλεύονται ο μαθητής και ο διευθυντής. Σημειώνεται ότι ο μαθητής έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις