Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων
Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων

Συγκλονίζουν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τις άγριες καταστάσεις που επικρατούν εντός και εκτός σχολικών κοινοτήτων, ύστερα από τον πανελλήνιο θόρυβο που προκάλεσε το μαλλιοτράβηγμα μιας 14χρονης από μια άλλη, σε προαύλιο γυμνασίου της νότιας Πάτρας.

Σύμφωνα με το dete.gr το βίντεο είναι άσχετο από το περιστατικό αυτό, αλλά έχει και πάλι πρωταγωνίστριες δύο κορίτσια από διαφορετικό γυμνάσιο της Πάτρας, της ίδιας περίπου ηλικίας. Έγινε το βράδυ του Σαββάτου στον μόλο της Αγίου Νικολάου, όταν μια κοπέλα τράβαγε επίμονα από τα μαλλιά μια άλλη, με δεκάδες συνομηλίκους των κοριτσιών να παρακολουθούν το όλο σκηνικό χωρίς να επεμβαίνουν.

Η κοπέλα που ήταν στην επίθεση είχε τέτοια μανία, σύμφωνα με πληροφορίες που ήθελε να ρίξει την άλλη στην θάλασσα, ενώ το θύμα μοιάζει να τα έχει χαμένα. Ακολουθεί σύρραξη και αναστάτωση από τις φωνές και τη φασαρία. Αφορμή για όλα αυτά ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια λόγια που φέρεται να είπε η μια κοπέλα για την άλλη.

Το περιστατικό είναι άγριο και δείχνει ότι οι συμπεριφορές αυτές ανάμεσα σε 14χρονα παιδιά είναι κάτι σαν ρουτίνα, εντός και εκτός σχολείων. Όσοι γονείς έτυχε να δουν το βίντεο σοκαρίστηκαν, εκφράζοντας στο dete.gr τον προβληματισμό τους για τι πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις