Κύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακίστηκε η 25χρονη Μαρία - Ελεύθεροι πέντε κατηγορούμενοι
Κύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακίστηκε η 25χρονη Μαρία - Ελεύθεροι πέντε κατηγορούμενοι

Κύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακίστηκε η 25χρονη Μαρία – Ελεύθεροι πέντε κατηγορούμενοι

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η 25χρονη Μαρία, η οποία κατηγορείται ότι είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου εξέδιδαν ανήλικες.

Αντίθετα, ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν τέσσερις κατηγορούμενοι της υπόθεσης ανάμεσά τους και ο 55χρονος Σταύρος Παππάς, tattoo artist, ενώ αναμενόταν και η απόφαση για την «τύχη» του φίλου της 25χρονης ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 2.000 ευρώ και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα και κατά τη διάρκειά τους οι περισσότεροι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες. Κατά περίπτωση οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για βαρύτατα αδικήματα μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Τι υποστηρίζει η 25χρονη Μαρία

Νωρίτερα, μίλησε- για πρώτη φορά- η 25χρονη Μαρία, υποστηρίζοντας ότι δεν φταίει κάπου ενώ παραδέχθηκε ότι γνώρισε στις κοπέλες κάποιους άνδρες αλλά «μόνο για μία με δύο φορές».

«Όλα αυτά που σας λένε είναι ψέματα, δεν φταίω πουθενά εγώ» είναι η εκδοχή της 25χρονης, απαντώντας για τα όσα κατηγορείται καθώς φέρεται να στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια και να τα υποχρέωνε να εκδίδονται. Όπως ισχυρίζεται, 2 από τα 7 κορίτσια που ήταν θύματα του trafficking ήταν μόνο φίλες της.

«Το κορίτσια είναι φίλες μου. Εγώ με τις δύο είμαι φίλη, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω. Και εγώ με αυτές είμαι φίλη και έχω μιλήσει με αυτές και μου είπαν ότι δεν έχουν πει τίποτα. Είναι 17 χρόνων και οι δύο αλλά είναι φίλες μου. Το έχουνε πει όταν τις καλέσανε στη ΓΑΔΑ, ότι δεν τις έβαλα εγώ και ότι είναι φίλες μου. Τα έχουνε καταθέσει όλα αυτά» εξηγεί η 25χρονη Μαρία στο Mega.

 

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις