«Σεισμός» στη συνδρομητική τηλεόραση – Το Netflix μπαίνει στην Cosmote TV
«Σεισμός» στη συνδρομητική τηλεόραση – Το Netflix μπαίνει στην Cosmote TV

«Σεισμός» στη συνδρομητική τηλεόραση – Το Netflix μπαίνει στην Cosmote TV

«Σεισμό» στη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα αναμένεται να προκαλέσει η είσοδος του Netflix στην Cosmote TV, πιθανότατα από τον Σεπτέμβριο.

Η Deutsche Telekom, που αποτελεί τον βασικό μέτοχο του ομίλου ΟΤΕ, επεκτείνει τη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία. Η μετάδοση οπτικοακουστικού περιεχομένου του Netflix θα ξεκινήσει από την Κροατία και την Ουγγαρία, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης του ομίλου Deutsche Telekom, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Deutsche Telekom και το Netflix προχωρούν σε μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει στους πελάτες της Deutsche Telekom μια βελτιωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. «Η συνεργασία βασίζεται στη δέσμευση της Deutsche Telekom να βελτιώνει σταθερά την ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία στο σπίτι, δίνοντας στους πελάτες της πρόσβαση στην εξαιρετική γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας του Netflix στο πλαίσιο των προσφορών του. Πιστή στον ισχυρισμό της «Connecting your world», η Deutsche Telekom στοχεύει να μεταφέρει τους πελάτες της σε έναν ευρύ κόσμο περιεχομένου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία θέασης στο σπίτι και παρέχοντας μια κορυφαία υπηρεσία μέσω της καλύτερης στην κατηγορία της συνδεσιμότητας».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix για να προσφέρουμε άλλη μια απτή αξία για τους πελάτες μας στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία δείχνει ότι ακούμε αυτό που θέλουν οι πελάτες μας: εύκολη, ευχάριστη και ικανοποιητική ψυχαγωγία που ταιριάζει απόλυτα με την κορυφαία οικιακή εμπειρία που παρέχουμε», σημείωσε η Ντομινικ Λερουά, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Deutsche Telecom και υπεύθυνη για την Ευρώπη.

dnews.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Business - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις