Οικιακή βοηθός ξάφρισε 8.000 ευρώ από σπίτι
Οικιακή βοηθός ξάφρισε 8.000 ευρώ από σπίτι

Οικιακή βοηθός ξάφρισε 8.000 ευρώ από σπίτι

Δεν καθάριζε μόνο τις σκόνες από ένα σπίτι στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Ζάκυνθο μια 55χρονη Ελληνίδα που είχαν προσλάβει οι ιδιοκτήτες, αλλά και τις… οικονομίες τους! Όταν τελείωσε την δουλειά της και έφυγε, διαπίστωσαν ότι είχε κάνει φτερά το μεγάλο ποσό των 8.000 ευρώ.

Οι ένοικοι κατάλαβαν αμέσως ότι τα είχε κλέψει η καθαρίστρια και υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος της. Η 55χρονη εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ομολόγησε ότι εκείνη είχε κλέψει τα χρήματα και τα επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του σπιτιού, αλλά δεν απέφυγε την σύλληψή της και την παραπομπή της στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής.

Έκλεψαν κοσμήματα αλλά δεν ξέφυγαν

Βρήκαν ξεκλείδωτη την είσοδο του σπιτιού μιας Ελληνίδας στο Βόλο και τρύπωσαν μέσα τρεις άνδρες, οι οποίοι έκλεψαν από το εσωτερικό δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και άλλα κοσμήματα, το μεσημέρι της Παρασκευής. Όμως, πριν απομακρυνθούν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρήκαν τα κλεμμένα τιμαλφή στην κατοχή του ενός και τα απέδωσαν στην κάτοχό τους. Οι τρεις Έλληνες δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια που έρευνά αν είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις