Ισοπαλία για τον ΟΦΗ κόντρα στην Κηφισιά

Χωρίς νικητή αλλά και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα των play outs.

Η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 1′ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μιλίσεβιτς από τα αριστερά έκανε το σουτ με τον Μπάουμαν να διώχνει πάνω στην γραμμή. Στο 3′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με το σουτ του Μιλίσεβιτς, όμως ο Μπάουμαν εύκολα μπλόκαρε.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να ισορροπίσει μετά το δεκάλεπτο και στο 13′ ο Χιμένεθ έκανε την πρώτη τελική για την ομάδα, όμως ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε. Στο 19′ ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Αμπάντα έβγαλε… μάτι τον Ισέκα, αυτός πλάσαρε σωστά, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 26′ απείλησε ξανά η Κηφισιά με τον Τεϊσέιρα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σάντος έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο ΟΦΗ καθώς τελείωνε το ημίχρονο ανέβασε απόδοση και στο 38′ ο Αναγνωστόπουλος έβαλε στοπ στην προσπάθεια του Ισέκα, ενώ στο 44′ ο Μπάκιτς δεν σημάδεψε σωστά με το σουτ του να περνάει άουτ.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Ισέκα απείλησε ξανά με τον Ισέκα να κάνει το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι της Κηφισιάς. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά ήταν αυτή που απείλησε ξανά πρώτη, όταν ο Οζέγκοβιτς γύρισε μέσα στην περιοχή σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε από το δοκάρι του Μπάουμαν.

Στο 56′ ο ΟΦΗ έχασε καλή στιγμή για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Αναγνωστόπουλος έκανε λάθος, όμως ο Μπάκου δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Στο 66′ απείλησε ο ΟΦΗ ξανά με την κεφαλιά του Ισέκα, όμως ο Αναγνωστόπουλος ξανά ήταν εκεί.

Στο 71΄ ήρθε η σειρά του Αποστολάκη να απειλήσει, όμως το εξαιρετικό του σουτ πέρασε λίγο άουτ.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ο ΟΦΗ έχασε άλλη μια ευκαιρία στο 75′ με τον Ισέκα να κάνει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, όμως ο αμυντικός του Βόλου έβαλε την προβολή πριν εκτελέσει.

Ο Μπάκου στο 85′ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-1, όταν βγήκε απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, όμως το πλασέ του ήταν κακό και μπλόκαρε ο Έλληνας τερματοφύλακας. Στο 89′ χρειάστηκε η επέμβαση του Μπάουμαν για να κρατήσει το μηδέν στο σουτ του Σάντος.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις