Γ’ Εθνική: Τεράστια νίκη για Ερμή Ζωνιανών - Ισόπαλοι ΠΟΑ και ΑΟΑΝ - Ήττα για Αλμυρό
Γ’ Εθνική: Τεράστια νίκη για Ερμή Ζωνιανών - Ισόπαλοι ΠΟΑ και ΑΟΑΝ - Ήττα για Αλμυρό

Γ’ Εθνική: Τεράστια νίκη για Ερμή Ζωνιανών – Ισόπαλοι ΠΟΑ και ΑΟΑΝ – Ήττα για Αλμυρό

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Θετικός ο απολογισμός των κρητικών ομάδων, με μεγάλο κερδισμένο τον Ερμή Ζωνιανών, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Φωστήρα και ισοβαθμεί πλέον με τον Απόλλων Σμύρνης στην 11η θέση που οδηγεί στα μπαράζ!

Με γκολ του Μπαμπουλάκη στις καθυστερήσεις ο Ερμής Ζωνιανών έβαλε φωτιά στην παραμονή, επικρατώντας του Φωστήρα με 1-0, ενώ ο ΑΟΑΝ πάλεψε, πήρε τον βαθμό κόντρα στον Ελλοπιακό και κρατήθηκε στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σημαντικός βαθμός για τον ΠΟΑ, μετά το 1-1 στην έδρα του Απόλλων Σμύρνης, που τον κρατάει στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Επισκοπή έπεσε στην κόκκινη ζώνη, μετά το 0-0 στην έδρα της ουραγού Αγίας Παρασκευής.

Ο Αλμυρός ηττήθηκε από την Προοδευτική με 1-0, με την ομάδα του Κορυδαλλού να μπαίνει και εκείνη στο κόλπο της παραμονής. Τρίτη παραμένει η ομάδα του Γαζίου.

Στα άλλα ματς, δεύτερη σερί γκέλα για Πανιώνιο, 2-2 στο Χαϊδάρι, το οποίος κρατήθηκε στο +4 από την ζώνη, εύκολες νίκες για ΑΟ Υπάτου (3-0 τον Περαμαϊκό) και Άρη Πετρούπολης (4-2 τον Ατρόμητο Πειραιά) αντίστοιχα.

Εθνικός και Ηλυσιακός στο αθηναϊκό ντέρμπι, έμειναν στο 1-1.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις