Α1 ΕΠΣΗ: Ήττα για ΑΟΤ - Κερδισμένος ο Ηρόδοτος
Α1 ΕΠΣΗ: Ήττα για ΑΟΤ - Κερδισμένος ο Ηρόδοτος

Α1 ΕΠΣΗ: Ήττα για ΑΟΤ – Κερδισμένος ο Ηρόδοτος

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, με την «μάχη» του τίτλου αλλά και της παραμονής να έχει ανάψει για τα καλά!

Ο πρωτοπόρος ΑΟΤ γνώρισε την ήττα από τον Ρούβα με 2-1, την ίδια ώρα ο Ηρόδοτος κέρδισε τον Μοχό με 0-2 και πλέον μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 2 βαθμούς!

Ο Ρωμανός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα με 1-0 και έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Πέρα πάντως από την κορυφή έχουμε και τεράστιο ενδιαφέρον πλέον και στην παραμονή, με τον Ανθεστίων να επικρατεί με 3-0 του ΠΑΝΟΜ και να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ η Τύλισος ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της ΑΕΚ και μείωσε τη διαφορά από τη σωτηρία στους 3 βαθμούς.

Πλέον στο παιχνίδι έχει μπει και η Δαμάστα, η οποία γνώρισε βαριά ήττα από τον Εργοτέλη με 1-5 εντός έδρας, υποχώρησε στην 14η θέση και στο +3 από την Τύλισο και μπαίνει στο… κόλπο.

Τεράστια νίκη με πολλαπλά οφέλη για την Μινωική, επικρατώντας της Χερσονήσου με 1-0 και πήρε διαφορά 8 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού και αισθάνεται ασφαλής.

Τέσσερις αγωνιστικές πλέον απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος, με όλα να είναι ανοιχτά για τον τίτλο και τον υποβιβασμό.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις