Συνάντηση του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον πρώην Δήμαρχο Κώστα Ασλάνη
Συνάντηση του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον πρώην Δήμαρχο Κώστα Ασλάνη

Συνάντηση του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον πρώην Δήμαρχο Κώστα Ασλάνη

Με τον πρώην Δήμαρχο Ηρακλείου Κώστα Ασλάνη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός το μεσημέρι της Πέμπτης 14/3.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τους δυο Αυτοδιοικητικούς να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για το Δήμο Ηρακλείου.

Ο Κώστας Ασλάνης συνεχάρη το Δήμαρχο Ηρακλείου τόσο για την εκλογή του όσο και για την πρόσφατη επιτυχία της παραχώρησης των Ενετικών Τειχών στο Δήμο από το Υπουργείο Πολιτισμού, παραχώρηση η όπως είναι γνωστό οποία θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας τον Μάιο του 2024 μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου.
Ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός από την πλευρά του, αναγνώρισε την πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκομίσει ο Κώστας Ασλάνης μέσα από την πολυετή πολιτική του διαδρομή, τονίζοντας ότι με την ολοκλήρωση της θητείας του ως Δημάρχου, «άφησε παρακαταθήκη σημαντικό έργο, συμπεριλαμβανομένων και μελετών, για την επόμενη Δημοτική Αρχή και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Εξίσου σημαντικό είναι ότι, σχετικά με το θέμα των τειχών, ο Κώστας Ασλάνης δημιούργησε ένα ικανό υπόβαθρο σε επίπεδο παρεμβάσεων επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το επιχείρημα μας για την μακρόχρονη ενασχόληση των Δημοτικών Αρχών του Ηρακλείου με το ζήτημα.».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ακμαίος και χειμαρρώδης Κώστας Ασλάνης μοιράστηκε πολύτιμες εμπειρίες με τον Αλέξη Καλοκαιρινό ο οποίος από την πλευρά του δεν παρέλειψε να τονίσει την ουσιαστική και πρακτική αξία που έχουν για το μέλλον του Δήμου, η γνώμη και η εμπειρία των ανθρώπων που υπηρέτησαν σε αυτόν. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα, ζητήματα διαχείρισης της δημοτικής περιουσίας, καθώς και πολεοδομικά και συγκοινωνιακά θέματα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις