Conference League: Ανατροπή στην Τούμπα ψάχνει ο ΠΑΟΚ, στη Σερβία για το θαύμα ο Ολυμπιακός
Conference League: Ανατροπή στην Τούμπα ψάχνει ο ΠΑΟΚ, στη Σερβία για το θαύμα ο Ολυμπιακός

Conference League: Ανατροπή στην Τούμπα ψάχνει ο ΠΑΟΚ, στη Σερβία για το θαύμα ο Ολυμπιακός

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Ολοκληρώνεται η φάση των «16» στο Conference League, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στα ματς των ελληνικών ομάδων.

Η ήττα με 2-0 στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό στο πρώτο παιχνίδι δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον ΠΑΟΚ, ωστόσο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη βοήθεια της κατάμεστης Τούμπας, θα προσπαθήσει απόψε (14/3, 19:45) να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πάρει εκείνη την πρόκριση για την προημιτελική φάση.

Πριν από μία εβδομάδα, στο «Μάκσιμιρ», ο Μπρούνο Πέτκοβιτς ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο 29χρονος αρχηγός της Ντιναμό σκόραρε δις (37΄, 71΄) και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη στατιστική, ο ΠΑΟΚ έχει μόλις 12,7% πιθανότητες να ανατρέψει το 2-0 και να συνεχίσει εκείνος την ευρωπαϊκή πορεία του.

Βέβαια, η ψυχολογία των «ασπρόμαυρων» είναι κακή έπειτα και από την ήττα με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι από τον Άρη, που τους έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Προσγειωμένος στην σκληρή πραγματικότητα της εντός έδρας ήττας με 4-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και αποφασισμένος να δείξει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο μετά τις αποτυχίες απέναντι στους Ισραηλινούς και τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει λίγο αργότερα απόψε (14/3, 22:00) για το θαύμα στο γήπεδο της σερβικής Μπάτσκα Τόπολα.

Οι πιθανότητες ανατροπής του σκορ είναι λιγοστές για την ομάδα του Πειραιά, η οποία στα δύο τελευταία παιχνίδια της εμφάνισε μεγάλα αμυντικά προβλήματα και είχε ως αποτέλεσμα επτά γκολ παθητικό στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη ρεβάνς για το γόητρό του, επιζητώντας το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να συλλέξει από το παιχνίδι, είτε σε επίπεδο αποτελέσματος είτε εμφάνισης.

Φαβορί για να ξεκινήσει κάτω από την εστία είναι ο Τζολάκης, καθώς ο Πασχαλάκης έχει ενοχλήσεις τον τελευταίο καιρό στον ώμο και ακολουθεί θεραπεία. Από εκεί και ύστερα αλλαγές θα υπάρξουν στην άμυνα, ίσως και στη μεσαία γραμμή, από την οποία θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Αλεξανδρόπουλος.

Στην αποστολή που ταξίδεψε στη Σερβία ο Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε τους: Πασχαλάκη, Τζολάκη, Παπαδούδη, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσο, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνη, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρα, Γιόβετιτς.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μαριάνι, με βοηθούς τους Ντανιέλε Μπιντόνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι, τέταρτο ρέφερει τον Αντρέα Κολόμπο και VAR τον Μάρκο Ντι Μπέλο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις