Σεπόλια: Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης πρότεινε η εισαγγελέας
Σεπόλια: Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης πρότεινε η εισαγγελέας

Σεπόλια: Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης πρότεινε η εισαγγελέας

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης που έχει πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης εισηγήθηκε πριν λίγο προς τους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η εισαγγελέας της έδρας.

Η εισαγγελική λειτουργός αποτιμώντας τα στοιχεία της διαδικασίας πρότεινε προς το δικαστήριο την ενοχή της κατηγορουμένης μητέρας για πορνογραφία και μαστροπεία. Συγκεκριμένα η εισαγγελέας ζήτησε για τη μητέρα να κηρυχθεί ενοχή για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους.

Επισης για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς την μαστροπεία, κατά την εισαγγελέα, φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά., αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιεσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φερνει χρήματα.Τελος κατά τις ίδιες πληροφορίες η εισαγγελέας εισηγήθηκε την ενοχή της κατηγορουμένης για εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλ. Μίχου

Να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του Ηλ. Μίχου και για το αδίκημα της εμπορίας.

Ως προς τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο γνωστό ως «Μιχάλης» ζητήθηκε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Τέλος, ζητήθηκε η αθώωση του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.

 

 

 

in.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις