Αγία Βαρβάρα: Τα παιδιά μου έχουν ένα μόνιμο «γιατί» στα χείλη» – Το ξέσπασμα της συζύγου του θύματος
Αγία Βαρβάρα: Τα παιδιά μου έχουν ένα μόνιμο «γιατί» στα χείλη» – Το ξέσπασμα της συζύγου του θύματος

Αγία Βαρβάρα: Τα παιδιά μου έχουν ένα μόνιμο «γιατί» στα χείλη» – Το ξέσπασμα της συζύγου του θύματος

«Οι δολοφόνοι του άντρα μου ήταν δύο και είναι εκείνοι που ήθελαν να αποκαλούνται γονείς μου», θα πει και θα συγκλονίσει στην αποκλειστική της συνέντευξη στο Live News η σύζυγος του 39χρονου από την Αγία Βαρβάρα. Είναι ο άτυχος άνδρας που τον εκτέλεσε ο 69χρονος πεθερός του.

«Σήμερα είναι μια ακόμα δύσκολη μέρα από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Ο άντρας μου δολοφονήθηκε από τα χέρια δύο δραστών που ήθελαν να αποκαλούνται ”γονείς μου”», είπε η κόρη του δράστη και σύζυγος του 39χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του στην Αγία Βαρβάρα.

Η γυναίκα θα πει πως οι γονείς της, μετά το ειδεχθέστατο έγκλημα, επιχείρησαν να τον «δολοφονήσουν» γι’ άλλη μία φορά.

«Στη συνέχεια επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά αμαυρώνοντας τη μνήμη του! Δεν θα το επιτρέψω όμως αυτό! Δεν θα το επιτρέψει κανείς μας», είπε η σύζυγος του 39χρονου.

Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τον πόνο αυτής της γυναίκας που καλείται να διαχειριστεί τόσο την απώλεια του συζύγου της όσο και το μεγάλωμα τριών παιδιών που ζητούν τον πατέρα τους.

«Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα γιατί! Δεν έχω απάντηση όμως που θα τα ηρεμήσει! Δεν υπάρχει τρόπος να αγαλλιάσει η ψυχή τους. Ακούνε άλλα παιδιά να φωνάζουν «μπαμπά» και παραπονιούνται και κλαίνε, λέγοντας ότι δεν θα ξαναπούν ποτέ αυτή τη λέξη».

Η πεθερά ζήτησε καλλυντικά στη φυλακή

Όλα έγιναν το τελευταίο Σάββατο του Φεβρουαρίου. Ο πεθερός είχε στήσει καρτέρι στον 57χρονο γαμπρό του τον οποίο και εκτέλεσε με μια καραμπίνα την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του.

«Μπροστά του έβαλα δύο σκάγια στην καραμπίνα, τον πυροβόλησα 2 φορές μετά την ξαναγέμισα και πυροβόλησα άλλη μία. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα και θυμήθηκα όλα αυτά που είχαν συμβεί», ανέφερε ο δράστης.

Είναι συγκλονιστικό ότι η εξίσου προφυλακισμένη πεθερά του θύματος όχι μόνο πέρασε πάνω από το πτώμα του 57χρονου γαμπρού του, αλλά όπως αποκαλύπτει η κόρη της, η ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε από τα παιδιά της να της πάνε καλλυντικά στις φυλακές όπου κρατείται μέχρι τη δίκη.

«Κατέστρεψαν τρεις οικογένειες κι αυτή πήρε τηλέφωνο τον αδελφό μου γιατί ήθελε τα καλλυντικούλια της. Εμένα στα αυτιά μου θα αντηχούν για πάντα τα λόγια της «μάνας» μου που φώναξε «ρίξτου, ρίξτου» και οι πυροβολισμοί», είπε η σύζυγος του θύματος.

Η μητέρα της εξακολουθεί να αρνείται ότι είπε αυτήν την ατάκα και πως παρότρυνε τον σύζυγο της να εκτελέσει τον γαμπρό. Δηλώνει αθώα με κανένα από τα παιδιά της πάντως να μην την υποστηρίζει.

«Δεν είπα ποτέ «ρίξτου»… Αυτά είναι ψέματα! Ήμουν στην κουζίνα και έφτιαχνα τα ψώνια, μόλις είχα γυρίσει από το σούπερ μάρκετ. Και ξαφνικά άκουσα ένα με δύο μπαμ», είπε η πεθερά του θύματος.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις