«Περιφερόταν με το μαχαίρι από το Μοναστηράκι ο Ιρακινός» - Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης
«Περιφερόταν με το μαχαίρι από το Μοναστηράκι ο Ιρακινός» - Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης

«Περιφερόταν με το μαχαίρι από το Μοναστηράκι ο Ιρακινός» – Ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης

Σε θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός βρίσκεται η 22χρονη φοιτήτρια που δέχθηκε μαχαιριά από τον 32χρονο Ιρακινό στην Ερμού, ο οποίος μετά την απολογία του πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 32χρονος Ιρακινός, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, εμφανίστηκε στο δικαστήριο το πρωί της Τρίτης ατάραχος. Επανέλαβε μάλιστα ότι μαχαίρωσε την 22χρονη γιατί ήταν πράκτορας και είπε ακόμη ότι τον παρακολουθούσε.

«Εγώ είμαι ο πατέρας, έχω χάσει το ύπνο μου, έχω χάσει τα πάντα, δεν ξέρω και εγώ και η γυναίκα μου και η άλλη κόρη μου, είμαστε σε άθλια κατάσταση», ανέφερε η οικογένειά της στο Mega. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυτός περιπλανιόταν, περιφερόταν από το Μοναστηράκι με το μαχαίρι, καταλαβαίνετε; Είαι ένα τυφλό χτύπημα».

Πάντως, οι γιατροί έπειτα από τη μάχη που έδωσαν για την 22χρονη στη ΜΕΘ, τώρα είναι αισιόδοξοι πως τα δύσκολα έχουν περάσει. «Στις 2 η ώρα έπιανε βάρδια και πήγε μισή ώρα πιο μπροστά για να αλλάξει. Στις 2 η ώρα έπιανε», προσθέτει ο πατέρας της.

Η 22χρονη, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, ρωτά καθημερινά αν ο άντρας που έβλεπε για πρώτη φορά και λίγο έλειψε να την σκοτώσει, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε πως ο 32χρονος Ιρακινός είχε φτάσει στην Ελλάδα μέσω Σερβίας με γερμανικό διαβατήριο, μόλις μια μέρα πριν την επίθεση. Ισχυρίστηκε πως η άτυχη κοπέλα ήταν πράκτορας και τον παρακολουθούσε.

Οι ελληνικές αρχές περιμένουν απαντήσεις από τους συναδέλφους τους, στη Γερμανία σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί πως ο 32χρονος πήρε στα χέρια του, το διαβατήριο με το οποίο μπήκε ανενόχλητος στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις